Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ten transfer müjdesi: “Erden Timur, çok büyük bir operasyonu yönetiyor”

Galatasaray'ın İkinci Başkanı Metin Öztürk, transfer çalışmalarına ilişkin olarak, “Erden Timur, çok büyük bir operasyonu yönetiyor. Bu fırtına öncesi sessizlik. Erden Timur operasyonu bitirdiğinde fırtına öncesi sessizliği bitireceğiz. Kimse merak etmesin. Erden Timur deli gibi çalışıyor” dedi. Öztürk, transfer teklifi geçen futbolcular için, “Biz ocak ayına kadar oyuncu satmayacağız. Çünkü biz Şampiyonlar Ligi'ni istiyoruz. Bu sezon oyuncu satma sezonu değil” ifadelerini kullandı.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ten transfer müjdesi: “Erden Timur, çok büyük bir operasyonu yönetiyor”

Galatasaray'ın ikinci başkanı Metin Öztürk, Spor Gecesi Digital'den Gökhan Dinç'e açıklamalarda bulundu. Öztürk, sürdürülen transfer çalışmaları, Galatasaray'ın bu sezonki hedefi hakkında çarpıcı sözler sarf etti.

"BÜYÜK BİR HAZIRLIĞIN İÇERİSİNDEYİZ"

"Sosyal medyada Galatasaray taraftarının büyük bir paniği var. Bununla ilgili ne diyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Öztürk, "Bana ulaşmış bir taraftar gerginliği, tedirginliği yok. Ama siz sorduğunuz için söyleyeyim, biz gelecek sezon, geçtiğimiz sezondan daha iyi bir kadroyla sahaya çıkacağız. Büyük bir hazırlığın içerisindeyiz. Bizim bu sefer kasamız dolu. Masamız dolu, sahamız dolu. Tıka basa dolu bir şekilde yeni bir sezona gireceğiz” dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ten transfer müjdesi: “Erden Timur, çok büyük bir operasyonu yönetiyor” - Resim : 2

"GEÇEN SENEDEN DAHA İYİ KADRO KURUP ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Öztürk sözlerine şöyle devam etti:

"Galatasaray taraftarı, geçen sene yaptığımız transferleri bir ayna olarak görsünler. Gelecek sezon yapacağımız transferlere oradan pay biçsinler. Biz geçen seneden daha iyi kadro kurup Şampiyonlar Ligi için mücadele edeceğiz. Biz geçen sene şampiyonluk için kadro kurduk. Bu kez Şampiyonlar Ligi için kadro kuruyoruz."

"ERDEN TİMUR, DURSUN ÖZBEK, OKAN BURUK KORKUNÇ BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDE"

Erden Timur, Dursun Özbek, Okan Buruk’un koordineli şekilde çalışma yürüttüğünü ifade eden Öztürk, “Taraftar müsterih olsun. Galatasaray taraftarı hiç merak etmesin. Bu yönetim, Erden Timur, Dursun Özbek, Okan Buruk, korkunç bir çalışma içerisinde. Yeni sezona, geçtiğimiz sezona daha güçlü bir kadro ile gireceğiz. Bu kez amacımız sadece şampiyonluk değil” ifadelerini kullandı.

"ERDEN TİMUR DELİ GİBİ ÇALIŞIYOR"

Öztürk transfer çalışmalarına ilişkin olarak şunları kaydetti:

“Erden Timur, çok büyük bir operasyonu yönetiyor. Bu fırtına öncesi sessizlik. Erden Timur operasyonu bitirdiğinde fırtına öncesi sessizliği bitireceğiz. Kimse merak etmesin. Erden Timur deli gibi çalışıyor.”

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ten transfer müjdesi: “Erden Timur, çok büyük bir operasyonu yönetiyor” - Resim : 3

"BU SEZON OYUNCU SATMA SEZONU DEĞİL"

Transfer teklifi gelen futbolcular hakkında bilgi veren Öztürk, hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu dikkat çekerek şunları söyledi:

"Takımda hemen hemen herkese resmi teklif gelmiş durumda. Sadece Boey, Nelsson değil, hemen hemen herkese resmi teklif gelmiş durumda. Ama biz ocak ayına kadar oyuncu satmayacağız. Çünkü biz Şampiyonlar Ligi'ni istiyoruz. Bu sezon oyuncu satma sezonu değil. Biz Şampiyonlar Ligi'ni istiyoruz. Şampiyonlar Ligi için kadro kuruyoruz. Elimizdeki oyuncuları en az ocak ayına kadar elimizde tutmak istiyoruz. Ocak ayına kadar oyuncu satmayacağız. Elimizde kadronun üzerine oyuncu alacağız."