Galatasaray-Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi macerası başlıyor. Sarı-kırmızılı takım A Grubu ilk maçında, Danimarka ekibi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray-Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

Galatasaray-Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Alman ekibi Bayern Münih, İngiliz ekibi Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag ile mücadele edecek. Bu kapsamda sarı-kırmızılı takım, gruptaki ilk maçında Danimarka ekibi Kopenhag’ı konuk edecek. Mücadele hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Galatasaray-Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

GALATASARAY-KOPENHAG ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Kopenhag arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçı, 20 Eylül Çarşamba günü (bugün) oynanacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki mücadele saat 19.45’te başlayacak. 

Saat 19.45’de başlayan maçı Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek. Kabakov'un yardımcılıklarını Martin Margaritov ve Diyan Valkov yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak Georgi Ginchev görev alacak.

Maçta VAR koltuğunda Ivaylo Stoyanov, AVAR'da da Dragomir Draganov oturacak.

GALATASARAY-KOPENHAG MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Galatasaray ile Kopenhag arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ilk maç, EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak.

GALATASARAY-KOPENHAG MAÇI ŞİFRELİ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ?

Galatasaray-Kopenhag maçı EXXEN platformu üzerinden şifreli olarak ekrana gelecek. Maçı izlemek isteyenlerin EXXEN üyeliğinin bulunması gerekiyor.

GALATASARAY İLE KOPENHAG ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

Galatasaray, Kopenhag ile 23 Ekim 2013 günü Şampiyonlar Ligi B grubu 3. maçında Felipe Melo, Wesley Sneijder ve Didier Drogba’nın golleriyle 3-1 galip gelmişti. Bir sonraki maçta Kopenhag Parken Stadı’na konuk olan Sarı Kırmızılılar 5 Kasım 2013 günü 1-0 yenildi.

GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU

Galatasaray'ın UEFA'ya gönderdiği listede şu futbolcular var:

"Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angelino, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Mateus Tete, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cedric Bakambu."