Galatasaray- Manchester United maçı iptal edilecek mi? Seyrantepe'deki o görüntü kafaları karıştırdı

Şampiyonlar Ligi'ndeki dev mücadelede Galatasaray ve Manchester United karşı karşıya gelecek. Ancak sarı kırmızılı taraftarlar yağmur nedeniyle maçın iptal olup olmayacağını merak ediyor. Seyrantepe'deki stattan gelen bir görüntü ise kafaları karıştırdı.

Galatasaray- Manchester United maçı iptal edilecek mi? Seyrantepe'deki o görüntü kafaları karıştırdı

Türkiye'deki futbolseverler, Galatasaray'ın İngiliz devi Manchester United ile karşı karşıya geleceği maçı dört gözle bekliyordu.

İki takımın da gruptan çıkması adına çok önemli olan bu maçın günü, İstanbul'da aşırı derece yağmur olan güne denk geldi. 

MAÇ SAATİ DE DEVAM EDECEK

Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan son değerlendirmeye göre aşırı yağışların maç saati de devam etmesi bekleniyor. Bu nedenle de taraftarlar maçın iptal olup olmayacağını araştırmaya başladı.  

Galatasaray- Manchester United maçı iptal edilecek mi? Seyrantepe'deki o görüntü kafaları karıştırdı - Resim : 1

SEYRANTEPE'DEN KAFA KARIŞTIRAN GÖRÜNTÜ

Seyrantepe'den gelen bir görüntü ise kafa karışıklığına neden oldu. Statta kaydedilen görüntüye göre görevlilerin havaya attığı top yerde yalnızca 2 kere sektikten sonra durdu. UEFA standartlarına göre topun en az 4 kez sekebilmesi gerekiyor. 

İşte bu kafa karıştıran görüntü nedeniyle maçın iptal edilme ihtimali olduğu iddia edildi. Çünkü yağmurun aynı hızda etki göstermeye devam etmesi bekleniyor.