5 çocuk babası Icardi'nin İstanbul'a ayak basar basmaz yaptığı ilk şeyi gören "Bu ne heyecan sakin ol" demeden edemedi

Galatasaray taraftarı dün Mauro Icardi'nin İstanbul'a gelişiyle büyük heyecan yaşadı. Icardi'nin İstanbul'a ayak basar basmaz yaptığı hareketi gören "Sakin ol bu ne heyecan" demeden edemedi. Gelin Mauro Icardi kimdir yakından tanıyalım.

Sarı kırmızılı ekip PSG'den kiraladığı Mauoru Icardi ile taraftarlarına büyük bir heyecan yaşattı. Icardi'nin Roma'dan İstanbul'a gelişi anbean takip ediliyordu.  PSG’den yılda 8.2 milyon Euro kazanan Icardi’ye Galatasaray 3.2 milyon Euro ödeme yapacak. Evli ve 5 çocuk babası olan Icardi'nin İstanbul'a gelir gelmez yaptığı hareket sosyal medyada viral oldu. Videoyu gören "Sakin ol" demeden edemedi. 

Evli ve 5 çocuk babası Mauro Icardi'nin bakışları dikkatlerden kaçmadı

Mauro Icardi dün İstanbul Havalimanı'na iniş yaptığı andan itibaren Galatasaray camiasında heyecan doruktaydı. Eşi ve çocukları ile Roma'dan İstanbul'a gelen Icardi'nin röportaj verdiği sırada yaptığı hareket sosyal medyanın diline düştü. Icardi sorulara yanıt verirken bir anda önünden geçen kadına anlamlı bir ifade ile baktı. Bu anlar kameralara anbean yansıdı.

5 çocuk babası Icardi'nin İstanbul'a ayak basar basmaz yaptığı ilk şeyi gören "Bu ne heyecan sakin ol" demeden edemedi - Resim : 1

Mauro Icardi kimdir? Mauro Icardi evli mi?

Sarı-Kırmızılılar uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Mauro İcardi transferinde mutlu sona ulaştı.9 Şubat 1993 tarihinde Arjantin/Rosario'da doğan futbolcu, ailesinin iş durumu nedeniyle Atlas Okyanusu'ndaki İspanya toprakları olan Kanarya Adaları'na taşındı. Burada futbola başlayan Icardi, alt yaş kategorilerinde yakaladığı gol istatistikleri sayesinde 13-14 yaşında birçok kulübün radarına girdi.

5 çocuk babası Icardi'nin İstanbul'a ayak basar basmaz yaptığı ilk şeyi gören "Bu ne heyecan sakin ol" demeden edemedi - Resim : 2

Galatasaray'ın yeni transferi Icardi ile 2014 yılında evlenen, geçtiğimiz aylarda korumasıyla yasak aşk yaşadığı yönünde iddialar gündeme gelse de Wanda Nara, bu haberleri sert bir dille yalanlamıştı. Wanda Nara'nın Mauro Icardi'den Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi adında 2 kız çocuğu, Maxi López'den'den 3 çocuğu bulunmaktadır.

5 çocuk babası Icardi'nin İstanbul'a ayak basar basmaz yaptığı ilk şeyi gören "Bu ne heyecan sakin ol" demeden edemedi - Resim : 3