Galatasaray- Molde rövanş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray- Molde maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play- off turu rövanş maçında Molde ile karşı karşıya gelecek. Mücadele hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Galatasaray- Molde rövanş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray- Molde maçı ne zaman, saat kaçta? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Detaylar haberimizde…

Galatasaray- Molde rövanş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray- Molde maçı ne zaman, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine 2.ön eleme turunda başlayan Galatasaray, bu turda Hırvatistan ekibi Zalgiris’i 2-2 ve 1-0 sona eren iki maç sonucu elemişti. Sarı kırmızılı takım 3.ön eleme turunda ise Slovenya ekibi NK Olimpija Ljubljana takımıyla eşleşmiş, rakibini 3-0 ve 1-0 biten maçlar sonucu eleyerek play-off turunda Molde ile eşleşmişti.

Sarı kırmızılı takım, bu turda ilk maçta deplasmanda 3-2 yendiği rakibini bu kez rövanş maçında ağırlayacak. Bu maç hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sporseverler Galatasaray- Molde maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray- Molde rövanş maçı ne zaman, saat kaçta? sorularının cevaplarını internet arama motorlarında araştırıyor.

Galatasaray- Molde rövanş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray- Molde maçı ne zaman, saat kaçta? - Resim : 1

GALATASARAY- MOLDE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Molde arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi play- off turu rövanş maçı, 29 Ağustos Salı günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanacak.

Saat 22.00’da başlayacak olan maçı Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak’ın yardımcılıklarını Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak.

Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda Tomasz Kwiatkowski oturacak. Kwiatkowski’ye, AVAR'da Pawel Raczkowski eşlik edecek.

Galatasaray- Molde rövanş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray- Molde maçı ne zaman, saat kaçta? - Resim : 2

GALATASARAY- MOLDE RÖVANŞ MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Galatasaray ile Molde arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi play- off turu rövanş maçı EXXEN platformu üzerinden şifreli olarak ekrana gelecek.

GALATASARAY’IN EKSİKLERİ

Galatasaray'da cezasını Molde ile oynanan ilk maçta çeken Lucas Torreira, yarın sahadaki yerini alabilecek.

Olimpija Ljubljana ile yapılan rövanş maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Uruguaylı futbolcu, Molde ile oynanan ilk müsabakada forma giyememişti.

Galatasaray'ın yeni transferleri Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech, Molde maçında forma giyemeyecek.

UEFA'ya bildirilen listede isimleri yer almayan Zaha ve Ziyech, müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

Galatasaray- Molde rövanş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray- Molde maçı ne zaman, saat kaçta? - Resim : 3

GALATASARAY’IN FORM DURUMU

Galatasaray, bu sezon yaptığı 7 resmi müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi.

Sarı-kırmızılı ekip, 2'si Trendyol Süper Lig, 5'i UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi olmak üzere sahaya çıktığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

Galatasaray, söz konusu müsabakalarda 12 gol atarken kalesinde sadece 4 gol gördü.