Galatasaray, Muslera'nın veliahtını Bulgaristan'da buldu! Işıl ışıl parlayan genç yıldız için ilk adım atıldı!

Galatasaray'ın Bulgaristan 1.Lig ekiplerinden Slavia Sofia takımında forma giyen kaleci Svetoslav Vutsov’ı takip ettiği iddia edildi.

Galatasaray, Muslera'nın veliahtını Bulgaristan'da buldu! Işıl ışıl parlayan genç yıldız için ilk adım atıldı!

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Özellikle ilk etapta Fernando Muslera'ya alternatif olabilecek, ilerleyen yıllarda ise kaleyi devralabilecek bir isim arayışında olan sarı kırmızılılar için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 

CİMBOM YAKINDAN İZLİYOR

Bulgar futbol yazarı Metodi Shumanov’un haberine göre; sarı kırmızılılar, Bulgaristan 1.Lig ekiplerinden Slavia Sofia forması giyen 20 yaşındaki milli kaleci Svetoslav Vutsov’ı yakından takip ediyor.

Galatasaray, Muslera'nın veliahtını Bulgaristan'da buldu! Işıl ışıl parlayan genç yıldız için ilk adım atıldı! - Resim : 1

GÖZLEMCİ GÖNDERİLECEK

Sarı kırmızılıların 12 Mart Pazar günü oynanacak Slavia Sofia ve Arda Kardzhali maçına Svetoslav Vutsov için gözlemci gönderecek. 

TAKIMININ EN DEĞERLİSİ

20 yaşında olan kaleci Svetoslav Vutsov, 1 milyon Euro piyasa değeri ile  Slavia Sofia’nın en değerli ismi konumunda bulunuyor.  Futbolcu bir ailenin çocuğu olan Vutsov, geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansla Bulgaristan efbet Liga’nın en iyi kalecisi seçilmişti. 

Galatasaray, Muslera'nın veliahtını Bulgaristan'da buldu! Işıl ışıl parlayan genç yıldız için ilk adım atıldı! - Resim : 3

Svetoslav Vutsov, milli takım kariyerinde ise Bulgaristan U18, U19, U21 ve Bulgaristan Milli Takımı olmak üzere toplamda 12 kez milli formayı giydi. Oyuncunun kulübü olan Slavia Sofia ise ligde topladığı 35 puanla 6. sırada yer alıyor. 

Takımıyla bu sezon 23 maça çıkan genç kaleci, kalesinde 23 gol gördü, 6 maçta kalesini gole kapattı.