CANLI İZLE Ludwigsburg - Galatasaray NEF

Galatasaray Nef, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’ndaki 4. maçını MHP Riesen Ludwigsburg ile oynayacak. Almanya’nın Ludwigsburg kentindeki MHP Arena’da 14 Mart Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Maç hangi kanaldan yayınlanacak?

CANLI İZLE Ludwigsburg - Galatasaray NEF

Galatasaray Nef, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’ndaki 4. maçını MHP Riesen Ludwigsburg ile oynayacak. Almanya’nın Ludwigsburg kentindeki MHP Arena’da 14 Mart Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Maç Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.

Avrupa arenasındaki son maçında Hapoel U-Net Holon’u 74-71 mağlup ederek dönüş yapan Galatasaray, Ludwigsburg karşısında da galibiyet parolasıyla parkede olacak.

CANLI İZLE Ludwigsburg - Galatasaray NEF - Resim : 1

DeVaughn Akoon-Purcell 18.6 sayı ve 5.7 ribaunt performansıyla Şampiyonlar Ligi’ndeki en yüksek performanslı oyuncum konumunda. Dee Bost 15 sayı, 5.4 asist ve 3.7 ribaunt ortalamalarıyla oynuyor. Kerry Blackshear 13.4 sayı, 4.6 ribaunt; Melo Trimble ise 13.2 sayı ortalamasıyla takıma katkı vermeye devam ediyor.

Rakip ise son 16 grubunda oynadığı üç maçın ikisini JDA Dijon’a karşı kazandı. Ludwigsburg, Hapoel Holon’a karşı oynadığı maçı ise 69-51 kaybetti. Şampiyonlar Ligi’nde 15.6 sayı ortalamasıyla oynayan Justin Simon, rakip takımın en etkili skoreri olarak dikkat çekiyor. 

Galatasaray bu mücadelenin ardından Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda 16 Mart Çarşamba günü oynayacağı JDA Dijon müsabakası için Fransa’ya gidecek.