Galatasaray Sivasspor canlı izle

Galatasaray Sivasspor Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında karşı karşıya geliyor. Galatasaray Sivasspor maçı beIN Sports şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Galatasaray Sivasspor şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Galatasaray Sivasspor canlı izle

Galatasaray Sivasspor Süper Lig'in 35. haftasında kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Galatasaray Sivasspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka beIN Sports üzerinden canlı olarak izlenebilir.

GALATASARAY SİVASSPOR CANLI İZLE

İşte Galatasaray Sivasspor maçı canlı izle

Galatasaray Sivasspor mücadelesinde Kadir Sağlam düdük çalıyor.

Mücadele Nef Stadı'nda oynanacak.

Galatasaray'da 2 eksik

Galatasaray'da Marcao'nun sarı kart cezası bulunuyor. Omar Elabdellaoui ve Inaki Pena ise sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Sivasspor'da 2 eksik

Sivasspor'da ise Leke James sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇI İLK 11'LER...

Galatasaray: Muslera, Ömer, Alpaslan, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Pulgar, Emre Kılınç, Babel, Kerem Aktürkoğlu, Gomis

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Ulvestad, Fajr, Gradel, Erdoğan Yeşilyurt, Yatabare

Galatasaray, Süper Lig'de Sivasspor'u konuk ettiği 15 maçtaki tek puan kaybını bu stattaki son karşılaşmada yaşadı (14G 1B). Lig tarihinde 15+ kez ağırladığı bir rakibine karşı sarı-kırmızılılardan (%93) daha yüksek galibiyet yüzdesine sahip bir takım bulunmuyor (Fenerbahçe vs Karşıyaka ile eşit).

Bu sezon Galatasaray'ı konuk ettiği Süper Lig maçını 1-0 kazanan Sivasspor, bu rekabette üst üste iki galibiyet yaşamadı ve sarı-kırmızılılardan bir sezondaki iki karşılaşmada da puan alamadı.

Galatasaray ile Sivasspor arasındaki son 17 Süper Lig maçının 15'inde karşılıklı goller atılırken, bu karşılaşmalar toplam 68 gole sahne oldu (40-28). Bu süreçte en az bir tarafın fileleri havalandıramadığı son maç bu sezonun ilk yarısında oynandı (Sivasspor 1-0 Galatasaray).

Süper Lig'de oynadığı son dört maçın üçünü gol yemeden kazanan Galatasaray (1M), Domenec Torrent yönetimindeki ilk 10 karşılaşmada aynı sayıda galibiyet almış ve gole kapama yapamamıştı (3G 2B 5M).

Son altı Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Sivasspor (3G 2B), tek mağlubiyetini bu süreçte gol atamadığı tek karşılaşmada İstanbul Başakşehir'den aldı (0-2).

İstanbul takımlarına rakip olduğu son üç Süper Lig maçını kaybeden Sivasspor, üst üste dört yenilgiyi en son Şubat-Mayıs 2015 arasında aldı.

Galatasaray forması giyen Ryan Babel, Sivasspor'u konuk ettiği son üç Süper Lig maçında dört golde pay sahibi oldu (2 gol & 2 asist).

Süper Lig'de görev yaptığı son 15 maçta sekiz golde pay sahibi olan Kerem Aktürkoğlu (6 gol & 2 asist), bu katkılarla Galatasaray'a 9 puan kazandırdı.

Fayçal Fajr, en üst lig kariyerinde hiçbir sezonda daha fazla gol atamadı (5; 2018/19 ve 2015/16 ile eşit) ya da daha fazla golde pay sahibi olamadı (5 gol & 4 asist; 2018/19 ve 2020/21 ile eşit). Faslı orta saha, bu sezon Galatasaray'a rakip olduğu karşılaşmada Sivasspor'un galibiyet golünü kaydeden isimdi (1-0).

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın Süper Lig kariyerinde en fazla mağlup olduğu iki takımdan biri (19; Beşiktaş ile eşit) ve en fazla gol yediği rakibi Galatasaray (64). Çalımbay, sarı-kırmızılı ekibe konuk olduğu son 10 lig maçında galibiyet alamadı ve gole kapama yapamadı (3B 7M).