Galatasaray taraftarı, transferine karşı çıkmıştı! Yıldız futbolcu öyle bir performans gösterdi ki herkesi pişman etti!

Galatasaray taraftarının sezon başında transfer edilmesini istemediği için vazgeçilen Matias Vecino gösterdiği performansla pişman etti. Tecrübeli futbolcu Matias Vecino, Lazio formasıyla çıktığı son 4 maçta 3 gol attı.

Galatasaray taraftarı, transferine karşı çıkmıştı! Yıldız futbolcu öyle bir performans gösterdi ki herkesi pişman etti!

Galatasaray, yaz transfer döneminde İtalyan ekibi Lazio’da forma giyen Matias Vecino’yu transfer etmek istemişti. Ancak taraftarların bu transfere karşı çıkması ve Lazio teknik direktörü Maurizio Sarri’nin futbolcuyu bırakmaması üzerine transfer gerçekleşmemişti. Takımında kalan 32 yaşındaki futbolcu, gösterdiği performansla pişman etti.

Galatasaray taraftarı, transferine karşı çıkmıştı! Yıldız futbolcu öyle bir performans gösterdi ki herkesi pişman etti! - Resim : 1

SON 4 MAÇTA 3 GOL ATTI

Vecino, İtalyan ekibinin ligde Torino’yu 2-0 yendiği maçta 1 gol, Celtic ile Şampiyonlar Ligi’nde oynanan maçta 1 gol ve son olarak Atalanta ile oynanan lig maçında 1 gol attı. Futbolcu bu süreçte sadece Milan maçında gol atamadı.

Transfermarkt’a göre değeri 4.5 milyon euro olarak gösterilen 32 yaşındaki futbolcu, son 4 maçta 3 gol, toplamda ise 8 maçta 3 gol atmış oldu.

Galatasaray taraftarı, transferine karşı çıkmıştı! Yıldız futbolcu öyle bir performans gösterdi ki herkesi pişman etti! - Resim : 2