Galatasaray taraftarından anlamlı hareket! Depremzedeler için yapılan çalışma tüyleri diken diken edecek! Herkes o dakikalara kilitlenecek

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta maçında lider Galatasaray evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Cumartesi akşamı saat 19:00'da oynanacak zorlu mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Kritik maç öncesi Galatasaray taraftarlarının yaptığı çalışmaya tv100.com ulaştı. İşte detaylar...

Galatasaray taraftarından anlamlı hareket! Depremzedeler için yapılan çalışma tüyleri diken diken edecek! Herkes o dakikalara kilitlenecek

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta maçında lider Galatasaray evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Cumartesi akşamı saat 19:00'da oynanacak zorlu mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. 

SELÇUK İNAN İLK KEZ RAKİP OLACAK

2011-2020 yılları arasında Galatasaray forması giyen, kaptanlık pazubandı takan ve birçok kupa kaldıran Selçuk İnan, eski takımına karşı ilk kez teknik direktör olarak sahaya çıkacak.

TARAFTARLARDAN ANLAMLI HAREKET

tv100.com spor editörü Mehmet Batuhan Ağır'ın özel haberine göre Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Kasımpaşa maçı öncesi yüzlerce pankart hazırladı.

Sarı Kırmızılı taraftarlar Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen 11 ilimiz için özel pankartlar hazırladı.

Maç esnasında depremin gerçekleştiği 11 ilin plaka kodlarının olduğu dakikalar geldiğinde ise taraftarlar o şehrin ismini haykırarak deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza destekte bulunacak.