Domenec Torrent basın toplantısı düzenledi

Galatasaray Teknik Direktörü Domènec Torrent ve Taylan Antalyalı, FC Barcelona maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Domenec Torrent basın toplantısı düzenledi

Galatasaray Teknik Direktörü Domènec Torrent ve Taylan Antalyalı, FC Barcelona maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

İşte o açıklamalar

Taylan Antalyalı:  "Barcelona orta sahasında tüm oyuncular kaliteli. Sergio Busquets daha tecrübeli. Ellerindeki en iyi kadroyla çıkacaklardır. İlk maçtaki mücadelemizi sahada gösterip, iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum."

"İlk geldiğim dönem forvet oynamışlığım da var burada. Galatasaray'da nerde görev verilirse orada oynama çalışıyorum. Forvet başladığım sezonu stoper tamamlamıştım. GS'da büyük bölümü defansın önünde oynayarak geçirdim. Mevkiminden memnunum."

Domenec Torrent basın toplantısı düzenledi - Resim : 1

Domenec Torrent:

"Beşiktaş maçı çok önemliydi. Bir maçı kazanmanın en iyi yolu, bir önceki maçı kazanmaktır. Beşiktaş'a kaybetseydik, neden daha iyi oynamadığımızı sorardınız."

"Oyuncularım fiziksel olarak inanılmaz çalıştı."

''Perşembe günü de 90 dakika mücadele etmek için çalışıyoruz. Barcelona'dan sonra da iki gün içinde hem yolculuk yapacağız, hem de maça çıkacağız. Ne varsa o, değiştirebileceğimiz bir durum yok."

"Barcelona, bizimle oynadığı maçtan sonra rakibine 4 gol attı. Bizim Barcelona'ya karşı mücadelemizi adil şekilde değerlendirmemiz gerekiyor ve şu anda dünyanın en iyi 5 takımından biriler."

"Yarın son dakikaya kadar mücadele etmek için çalışıyoruz. Barcelona gibi fizik gücü de yüksek olan bir takıma karşı oynamak çok farklı. Bizim amacımız tur atlamak."

"Yarın Barcelona için tabii ki de bir sürprizim olacak."

"Barcelona'ya karşı ilk dakikadan itibaren iyi oynamalısınız. Özellikle kalecimizin çok iyi olması lazım. Sonrasında fırsatlardan yararlanabiliriz. Sonuç alabileceğimize inanıyorum."

Arda Turan sakat!

"Arda, sakat olduğu için kadroda yok. Halil'in dün ateşi vardı, onu doktorumuzla tekrar konuşmamız gerekiyor. Onun haricinde tüm takım sağlıklı durumda."

"Şu anda Galatasaray'da çok mutluyum. Önümüzdeki 5 yıl burada olursam, harika olur. Şu an Barcelona maçını düşünüyorum. Galatasaray sonrasında ne yaparım, bilmiyorum."

''Barcelona maçını final gibi ciddiye alacağız.''