Okan Buruk'tan Kerem' tam destek! İşte o sözler

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 3-2 kazanılan Kasımpaşa maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Buruk, maçta 2 gol atan Kerem Aktürkoğlu'na güvenin tam olduğunu ifade etti.

Okan Buruk'tan Kerem' tam destek! İşte o sözler

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 3-2 kazanılan Kasımpaşa maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İlk 5 maçtaki performansıyla eleştirilen ve bugün 2 gol atan Kerem Aktürkoğlu'na güveninin tam olduğunu dile getiren Buruk, Kerem'e övgüler yağdırdı.

İşte Buruk'un Kerem açıklaması

"Bazen çok isterseniz, fazla kendinizi sıkarsanız tam oyununuzu ortaya koyamazsınız. Sezonun başından beri gol atıp, asist yapamaması onu etkiledi. Ancak Kerem'e güvenim tam. Ondan beklentimiz yüksek. Bugün ikinci golleri attı. Kendi adıma değil onun rahatlaması adına ayrıca çok mutlu oldum. Önümüzdeki hafta stadımıza çok daha rahat ve pozitif bir şekilde çıkacak. İnsanlar da Kerem'i daha çok destekleyecek. Taraftarımızın maç sonunda Kerem'i çağırması ve bu birliktelik çok güzel. Aynı şekilde bize ve oyuncularımıza destek olmasını istiyoruz."