Galatasaray transfer bombalarını patlatıyor!

Transferin hızlı takımı Galatasaray, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip Mauro Icardi, Mathias Ross, Yusuf Demir’i İstanbul'a geldi. Milot Rashica'nın da önümüzdeki saatlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Galatasaray transfer bombalarını patlatıyor!

Kadrosuna Dries Mertens, Lucas Torreira, Sergio Oliveira ve Haris Seferovic gibi önemli dünya yıldızlarını katan Galatasaray, transfer çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Transfer döneminin kapanmasına çok az bir süre kala sarı kırmızılı takım 4 ismi daha kadrosuna katmak üzere.

Arjantin’in en önemli golcüleri arasında yer alan PSG’nin ünlü futbolcusu Mauro İcardi, Bir dönem Messi’nin varisi olarak Barcelona’ya transfer edilen Türk asıllı futbolcu Yusuf Demir, Nelsson’un veliahtı olarak gösterilen stoper Mathias Ross İstanbul’a iniş yaptı.

Yetenekli kanat oyuncusu Milot Rashica'nın önümüzdeki saatlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 

 KAP’a bildirildiler
Galatasaray, KAP’a yaptığı açıklamada “Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır.” ifadelerini kullandı.

 Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Yusuf Demir'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Rapid Wien ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada bir diğer açıklamada "Profesyonel futbolcu Mathias Ross Jensen'in Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve Kulübü Aalborg BK ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.