GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Galatasaraylılar sevinçten dört köşe olacak! Cimbom yıldız futbolcuyla nikah tazeleyecek

Galatasaray yönetimi, Belçikalı futbolcu Dries Mertens'in kontratında yer alan +1 yıllık opsiyonu kullanma kararı aldı. Sarı kırmızılı yönetimin, bu kararı almasında teknik heyetin verdiği olumlu raporun etkisi olduğu öğrenildi.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Galatasaraylılar sevinçten dört köşe olacak! Cimbom yıldız futbolcuyla nikah tazeleyecek

Galatasaray, sezon başında Mauro Icardi, Dries Mertens, Milot Rashica, Juan Mata ve Lucas Torreira gibi isimlerle kadrosunu güçlendirmişti. Bu futbolcuların yüksek performansı ile sarı kırmızılı takım, 14 galibiyetle kulüp tarihinin resmi maçlardaki en uzun galibiyet serisi rekorunu kırarak ligde liderlik koltuğuna oturmuştu.

TAKIMIN DEĞİŞMEZ İSMİ OLDU

Özellikle Dries Mertens günden güne artırdığı performansı ile sarı kırmızılı takımın değişmez futbolcularından biri olmuştu. Kritik maçlarda attığı gollerle takımına hayat veren 35 yaşındaki futbolcunun takımdaki geleceği belli oldu.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Galatasaraylılar sevinçten dört köşe olacak! Cimbom yıldız futbolcuyla nikah tazeleyecek - Resim : 1

GALATASARAY OPSİYONU KULLANACAK

Sarı kırmızılı takım, Mertens’in sözleşmesinde bulunan +1 yıllık opsiyonu sezon bitmeden kullanma kararı aldı. Böylece 36 yaşındaki futbolcu, yeni sezonda da  sarı kırmızılı formayı terletecek.

MERTENS'İN PERFORMANSI

 Mertens sarı kırmızılı forma ile bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere çıktığı 22 maçta 6 gol attı, 3 asist yaptı.