GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Sezon başında kiralanmıştı... Geleceği belli oldu: Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu!

Galatasaray'ın Nantes takımına kiraladığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in geleceği belli oldu. Fransız ekibi, performansından memnun kaldığı futbolcunun bonservisini almaya karar verdi.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Sezon başında kiralanmıştı... Geleceği belli oldu: Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu!

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü  Mostafa Mohamed, sezon başında 250 bin Euro kiralama bedeliyle Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'a kiralandı. 

PERFORMANSI BEĞENİLDİ

Bu sezon Fransız ekibiyle çıktığı 40 maçta 9 gol, 5 asistlik performans sergileyen Mostafa Mohamed, performansıyla Nantes takımı tarafından beğenildi.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Sezon başında kiralanmıştı... Geleceği belli oldu: Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! - Resim : 1

HOCASI KONUŞTU

Mostafa Mohamed'in durumu hakkında konuşan Fransız ekibinin teknik direktörü Antoine Kombouare şunları söyledi:

"Mostafa Mohamed ya da hiçbir oyuncumla sorunum yok. Ganago ve Delort gibi isimler kendisinin önünde. Takımda güçlü bir rekabet var. Mohamed'in sonradan girmesini ve gol atmasını tercih ederim. Asla pes etmemesini istiyorum çünkü ona inanıyorum ve ondan vazgeçmedim. Ama şunu anladım, mutlu olması için daha fazla oynaması gerekiyor" dedi.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Sezon başında kiralanmıştı... Geleceği belli oldu: Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! - Resim : 2

BONSERVİSİNİ ALMAK İSTİYORLAR

Futbolcunun geleceği de belli oldu. Fransız ekibi, kontratında 5 milyon 750 bin Euro satın alma opsiyonu bulunan futbolcuyu, Galatasaray ile anlaşarak transfer etmek istiyor. 

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Sezon başında kiralanmıştı... Geleceği belli oldu: Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! - Resim : 3