Barcelona - Galatasaray maçının muhtemel 11'leri, kim oynayacak?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu ilk maçında Barcelona ile İspanya'da karşı karşıya gelecek. İşte dev maçın muhtemel 11'leri...

Barcelona - Galatasaray maçının muhtemel 11'leri, kim oynayacak?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu ilk maçında deplasmanda dünya devi Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Maç 23.00'da başlayacak ve EXXEN ekranlarında canlı yayınlanacak.

Barcelona - Galatasaray muhtemel 11'ler:

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Araujo, Pique, Jordi Alba, Busquets, de Jong, Pedri, Traore, Ferran, Aubameyang

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Kerem, Mohamed

Barcelona ile 9. randevu

Galatasaray ile Barcelona bugüne kadar Avrupa kupalarında 8 kez rakip oldu. Bu maçların hepsi Şampiyonlar Ligi platformunda oynandı. Bu mücadelelerde Sarı-Kırmızılılar 1 kez sahadan galip ayrılırken, İspanyol temsilcisi ise 5 kez kazandı. 2 müsabaka da berabere sona erdi.

Aslan 6 kez gol sevinci yaşarken, Barça da 14 gol kaydetti.

İki takım son olarak 13 Kasım 2002 tarihinde Camp Nou’da karşılaştı ve Barcelona 3-1’lik skorla kazandı.

Hakemler Fransa'dan

Barcelona ile Galatasaray arasındaki karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Benoit Bastien yönetecek. Bastien’in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ile Aurelien Berthomieu yapacak. Maçın dördüncü hakemi Jeremie Pignard olacak.

VAR’ın başında Delajod Willy, AVAR’da da Benoit Millot yer alacak.

Tek eksik Arda Turan

Galatasaray'da sakatlığı olan kaptan Arda Turan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Sarı-kırmızılılarda kafileye, UEFA listesinde yer almayan Omar Elabdellaoui de dahil edilirken, sakatlığı bulunan Arda Turan kamp kadrosunda yer almadı.

Şifresiz izleme fırsatı

Futbolseverleri sevindiren haber yayıncı kuruluş Exxen'den geldi. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Barcelona - Galatasaray maçı ücretsiz izlenebilecek. Yayıncı kuruluş bugünden itibaren 5 günlük ücretsiz üye olabilme seçeneğini kullanıcılara sundu.