Galatasaray yeni transferini açıkladı! 10 numaraya genç süperstar
Galatasaray Aleksey Batrakov transferini açıkladı. Sarı-kırmızılılar Rus futbolcuyu özel uçakla İstanbul'a getiriyor.
Süper Lig devi Galatasaray, transfer kilidini açtı. Galatasaray, Lokomotiv Moskova forması giyen Aleksey Batrakov transferinde mutlu sona ulaştı.
Galatasaray, Aleksey Batrakov'un transferi için Lokomotiv Moskova ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Aleksei Batrakov'un transferi konusunda futbolcu ve kulübü FC Lokomotiv Moscow ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

13.30'DA İSTANBUL'DA OLACAK
Batrakov'u taşıyan özel uçak 08.00'de Moskova'dan kalktı ve 13.30 sıralarında İstanbul'da olacak.
Galatasaray Rus futbolcuyu bugün sağlık kontrollerinden geçirmek ve Erzurum kafilesine yetiştirmek istiyor.
4 MİLYON EURO'NUN ÜZERİNDE KAZANACAK
HT Spor'un haberine göre, Galatasaray'ın oyuncuyla 2031'e kadar sözleşme imzalayacağını ve 4 milyon Euro'nun üzerinde net maaş alacak.