Galatasaray, Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı! Futbolcuya ödenecek maaş ve imza parası belli oldu

Galatasaray, Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı kırmızılı takım 3 yıllık sözleşme imzalanan futbolcuya 2 milyon 330 bin euro imza parası, her yıl için 4 milyon 350 bin euro net ücret ödeyecek.

Galatasaray, Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı! Futbolcuya ödenecek maaş ve imza parası belli oldu

Galatasaray, Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için uzun süre çaba gösterdiği Wilfreid Zaha transferinde mutlu sona ulaşmış ve futbolcuyu dün İstanbul’a getirmişti. Sarı kırmızılı takım yaptığı açıklamayla Zaha ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI

Transferin mali detaylarına yer verilen açıklamada futbolcuya 2 milyon 330 bin euro imza parası ödeneceği belirtildi. Ayrıca yıldız futbolcu her sezon 4 milyon 350 bin euro net ücret kazanacak.

Galatasaray, Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı! Futbolcuya ödenecek maaş ve imza parası belli oldu - Resim : 1

Sarı kırmızılı takımdan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir.”

Transfermarkt’a göre değeri 22 milyon euro olarak gösterilen Zaha, Crystal Palace formasıyla çıktığı 458 maçta 90 gol attı, 76 asist yaptı.

ZAHA: ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE İLK KEZ OYNAMA FIRSATI BULACAĞIM

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Zaha, “Muhteşem bir karşılama oldu. Birçok taraftarımız oradaydı. Ne kadar büyük bir takım olduğunu görmüş oldum. Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez oynama fırsatı bulacağım. Elimden geleni yapacağım. Gelmeden önce Drogba ve Aanholt gibi birçok arkadaşımla konuştum. Drogba buraya gelip görmemi söyledi. Ben de buraya gelip görmüş oldum. Taraftarımız için bu sezon şampiyonluğu kazanmak istiyoruz” dedi.