Mancini tv100 Var Odası'na konuştu

Dünyanın en prestijli futbol teknik direktörlerinden Roberto Mancini, tv100 ekranlarına gelen Var Odası programına konuştu. Galatasaray'a yeniden gelecek misiniz? sorusuna yanıt veren Mancini, ''Gelecekte ne olacağını hiç kimse bilemez'' dedi.

İtalya Milli Takımı'nda büyük başarılara imza atan İtalyan teknik adam Roberto Mancini, tv100'ün reyting rekorları kıran spor programı Var Odası canlı yayınına katılarak flaş açıklamalarda bulundu. 

İşte Dünya Kupası Elemeleri Play Off Turu sonrası İtalya teknik direktörlüğünü bırakma kararı alan ancak ülkesi tarafından kabul görmeyen Mancini'nin o açıklamaları;

Galatasaray'a yeniden gelecek mi, Fenerbahçe'den teklif aldı mı?

Benim işim teknik direktörlük. Teknik direktör her yere gidebilir. Türkiye’yi seviyorum. Türkiye’deki tüm insanları seviyorum. Galatasaray’da çalıştım. Birçok arkadaşım var ve onlar beni sevdi. Fenerbahçe’yi beğeniyorum, Beşiktaş’ı beğeniyorum. Çünkü Türk insanının harika olduğunu düşünüyorum. Hepsi harika. İstanbul’daki hislerim inanılmazdı ve biliyorsun gelecekte ne olacağını bilemem. İstanbul’u seviyorum.

İtalya’da en çok Galatasaray mı Fenerbahçe mi biliniyor?

Mancini ‘İtalya’da en çok Galatasaray mı Fenerbahçe mi biliniyor?’ sorusuna ise şu cevabı verdi:

Bilmiyorum. İkisinin de olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş ile birlikte Türkiye’nin en üst düzey 3 kulübü herkes Galatasaray’ı, Fenerbahçe’yi, Beşiktaş’ı bilir.