Galatasaray’da bir ayrılık daha! Geleceğin yıldız adayı ile yollar ayrıldı! Başka takımlarla görüşmeye başladı bile!

Kadro yapılanmasını sürdüren Galatasaray, Kırgız futbolcu Beknaz Almazbekov'la sözleşme uzatmama kararı aldı. Takımdan ayrılacak futbolcu, 1. Lig ve Süper Lig takımlarıyla görüşüyor.

Galatasaray’da bir ayrılık daha! Geleceğin yıldız adayı ile yollar ayrıldı! Başka takımlarla görüşmeye başladı bile!

Icardi, Tete, Hâkim Ziyech, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez gibi yıldız isimlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray’da kadro yapılanması sürürken yeni bir ayrılık yaşanacak.

SÖZLEŞMESİ UZATILMAYACAK

Salim Manav’ın haberine göre Galatasaray, Beknaz Almazbekov 'la sözleşme uzatmama kararı aldı. 18 yaşındaki futbolcu, 1. Lig ve Süper Lig takımlarıyla temasa geçti.

Galatasaray’da bir ayrılık daha! Geleceğin yıldız adayı ile yollar ayrıldı! Başka takımlarla görüşmeye başladı bile! - Resim : 1

GELECEK VAAT EDEN İSİMLER ARASINDA YER ALIYOR

İngilizlerin ünlü yayın organı The Guardian gazetesi, 2005 doğumlu genç yıldızı dünyanın gelecek vadeden 60 futbolcusu arasında Fenerbahçe'den Arda Güler'le beraber Galatasaray'dan Beknaz Almazbekov'a da yer vermişti.

Galatasaray’da bir ayrılık daha! Geleceğin yıldız adayı ile yollar ayrıldı! Başka takımlarla görüşmeye başladı bile! - Resim : 2

HER İKİ KANATTA DA OYNUYOR

Genç kanat oyuncusu, her iki kanadın yanı sıra santrfor mevkiinde de oynayabiliyor. Galatasaray altyapısında bu sezon 41 maça çıkan futbolcu, 18 gol attı, 7 asist yaptı.

GALATASARAY’DAN GİDENLER

Galatasaray’da bu sezon kadro yapılanması kapsamında Mostafa Mohamed, Mathias Ross, Emre Kılınç, Okan Kocuk, Batuhan Şen, Gomis, Emre Taşdemir, Süleyman Luş, Atalay Babacan, Abdussamed Karnucu, Kaan Arslan, Gökay Güney, Cicaldau, Taylan Antalyalı, Metehan Baltacı, Juan Mata, Morutan, Nicolo Zaniolo ve İlhami Siraçhan Nas, Yunus Akgün ve Berkan Kutlu takımdan ayrıldı