Galatasaray'da Okan Buruk o yıldızın biletini kesti. 11 milyon euro değeri var. Sabrı tam da bu yüzden taştı. O maçtan sonra takımdan ayrılacak

Galatasaray'da Okan Buruk, taraftarların da tepki odağındaki bir ismin biletini kesti. 11 milyon euro değeri olan futbolcu, Kopenhag'daki maçtan sonra takımdan ayrılacak.

Galatasaray'da Okan Buruk o yıldızın biletini kesti. 11 milyon euro değeri var. Sabrı tam da bu yüzden taştı. O maçtan sonra takımdan ayrılacak

Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla taraftarlarının takdirini kazanan Galatasaray'da bazı futbolcular ise eleştirilerin odağında yer alıyor. Bu oyuncular, arkadaşlarına nazaran daha az çaba sarf etmekle eleştiriliyor. Bu oyuncuların başında Tete ve Ziyech gelirken, sarı kırmızılılar da Angelino'ya da tepki büyük. 

OKAN BURUK'UN SABRINI TAŞIRDI

Sol bek pozisyonunda bir türlü istenilen performansı sağlayamayan Angelino, teknik direktörü Okan Buruk'un da sabrını taşırmış durumda. 2 maç daha oynaması durumunda 6 milyon euro zorunlu satın alma bedeli devreye girecek olan futbolcu, takımda tutulmak istenmiyor. Bu nedenle de Okan Buruk oyuncuya bir daha şans vermeye sıcak bakmıyor. 

11 MİLYON EURO DEĞERİ VAR

Sezon başında Alman ekiplerinden RB Leipzig'den kiralık olarak transfer edilen defans oyuncusunun 11 milyon euro bonservis bedeli var. 

Galatasaray'da Okan Buruk o yıldızın biletini kesti. 11 milyon euro değeri var. Sabrı tam da bu yüzden taştı. O maçtan sonra takımdan ayrılacak - Resim : 1

O MAÇTAN SONRA TAKIMDAN AYRILACAK

Sabah'ta yer alan habere göre okan Buruk’un gözüne giremeyen Angelino, Kopenhag deplasmanının ardından takımdan ayrılacak.