Galatasaray’da sakatlık krizi! Yıldız futbolcu 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak! Tüm planlar altüst oldu

Galatasaray’ın Alanyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Davinson Sanchez, 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak. Tedavisine başlanan yıldız futbolcunun Kopenhag ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi’ndeki son grup maçına yetişmesi mucize olarak görülüyor.

Galatasaray’da sakatlık krizi! Yıldız futbolcu 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak! Tüm planlar altüst oldu

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 13.haftasında sahasında konuk ettiği Alanyaspor’u Mertens (2), Zaha ve Icardi’nin golleriyle 4-0 yenmişti. Maçın 77.dakikasında sol arkada adalesinde ağrı hisseden Nelsson, 79.dakikada yerini Nelsson’a bırakmıştı.

Galatasaray’da sakatlık krizi! Yıldız futbolcu 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak! Tüm planlar altüst oldu - Resim : 1

4-6 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Sakatlanan Sanchez hakkında açıklama yapan Galatasaray Kulübü, sol üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma) tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını duyurmuştu. Sabah’tan Mehmet Özcan’ın haberine göre Davinson Sanchez 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Galatasaray’da sakatlık krizi! Yıldız futbolcu 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak! Tüm planlar altüst oldu - Resim : 2

KOPENHAG MAÇINA YETİŞMESİ ZOR

Manchester United maçını kaçıran Davinson Sanchez’in 12 Aralık'ta Danimarka'da oynanacak Kopenhag maçına yetiştirilmesi ise mucize olarak görülüyor.

ABDÜLKERİM'İN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Stoperdeki bir diğer sakatlık yaşayan isim olan Abdülkerim Bardakcı'nın tedavisi de dün devam etti. Manchester United karşısında forma giymesi beklenen Bardakcı, dün yapılan idmanda takımla beraber çalışmadı.