Galatasaray’da sakatlık şoku! Yıldız futbolcu 1 ay sahalardan uzak kalacak! Fenerbahçe maçlarını kaçıracak

Galatasaray’da bireysel kuvvet çalışması sırasında göğüs kasında kopuk meydana gelen Sérgio Oliveira’nın 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Yıldız futbolcu bu süreçte Fenerbahçe derbileri olmak üzere 6 maçı kaçıracak.

Galatasaray’da sakatlık şoku! Yıldız futbolcu 1 ay sahalardan uzak kalacak! Fenerbahçe maçlarını kaçıracak

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 17.haftasında 20 Aralık Çarşamba günü Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Bu maç için sarı-kırmızlı takımın hazırlıkları sürerken çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Galatasaray Kulübü, Portekizli futbolcu Sérgio Oliveira’nın antrenman öncesi tesisteki fitness merkezinde bireysel kuvvet çalışması sırasında göğüs kasında (pectoralis major) kopuk oluştuğunu açıkladı.

Galatasaray’da sakatlık şoku! Yıldız futbolcu 1 ay sahalardan uzak kalacak! Fenerbahçe maçlarını kaçıracak - Resim : 1

TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Sarı-kırmızılı takımın açıklamasında, “Antrenman öncesi tesisteki fitness merkezinde bireysel kuvvet çalışması sırasında göğüs kasında (pectoralis major) kopuk oluşan futbolcumuz Sérgio Oliveira’nın tedavisine başlanmıştır. Tedavi protokolü, yapılacak ileri tetkikler sonrası netleşecektir” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray’da sakatlık şoku! Yıldız futbolcu 1 ay sahalardan uzak kalacak! Fenerbahçe maçlarını kaçıracak - Resim : 2

1 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Tedavisine başlanan Sérgio Oliveira’nın takımdan ne kadar süre uzak kalacağı belli oldu. Sabah’ın haberine göre ameliyat olma durumu bulunan Oliveira’nın 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

SERGIO'NUN KAÇIRACAĞI MAÇLAR

Galatasaray, Oliviera’nın yokluğunda ligde Fatih Karagümrük, Fenerbahçe (d), Konyaspor, Sivasspor (d) ve Kayserispor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım Süper Kupa'da Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda da Ümraniyespor ile kozlarını paylaşacak.