Galatasaray'da o isim yolcu! Genç Icardi geliyor...

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup edip puan farkını 4'e çıkaran Galatasaray'da moraller yerinde. Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı takımda hareketli saatler yaşanıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da o isim yolcu! Genç Icardi geliyor...

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da başarılı bir performans sergileyen Yunus Akgün bu sezon kulübü Galatasaray'a geri dönmüştü. Sezon başında sarı kırmızılılarda ilk 11'de şans bulan genç oyuncu daha sonrasında formayı kaptırmıştı.

Okan Buruk'un gözünden düşen Yunus Akgün için Süper Lig'den sürpriz bir kulüp talip oldu.

Galatasaray'da o isim yolcu! Genç Icardi geliyor... - Resim : 1Haji Wright'a karşılık üç isim

Galatasaray, Antalyaspor'dan Haji Wright'ı kadrosuna katmak istiyor. Akdeniz ekibine 4 milyon euro bonservis öneren Aslan'ın 3 de futbolcu verdiği iddia edildi.

Sarı kırmızılılar Antalyaspor'a Haris Seferovic, Yunus Akgün ve Mathias Ross'un sezon sonuna kadar kiralık verilmesini önerdi. Antalyaspor'un da teklifi kabul ettiği belirtiliyor.

Galatasaray'da o isim yolcu! Genç Icardi geliyor... - Resim : 2

Bekleneni veremedi

22 yaşındaki futbolcu bu sezon Galatasaray'da 13 maça çıktı. 10 kez ilk 11'de sahaya çıkan Yunus Akgün gol katkısı yapamadı. Performans olarak beklentilerin altında kalan genç yıldız sadece 1 asistlik performans sergiledi.