Galatasaray'da uçağı bu sefer Zaha indirecek! 24 milyon euroluk vatandaşını takıma çağırdı. Erden Timur hızla gündeme aldı

Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran bir transfer haberi geldi. Ndombele'den istediği verimi almayan Galatasaray'da Zaha'nın önerdiği 24 milyon euro değerindeki Seko Fofana gündeme alındı. Erden Timur oyuncu hakkında araştırmalara başladı.

Galatasaray'da uçağı bu sefer Zaha indirecek! 24 milyon euroluk vatandaşını takıma çağırdı. Erden Timur hızla gündeme aldı

Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla taraftarlarından övgü almaya devam ediyor. 

Sarı kırmızılı ekipte sezon başında transferi büyük ses getiren isimler arasında yer alan Ndombele'den hala istenilen verimin alınmaması ise orta saha pozisyonundaki açığı da gözler önüne seriyor. İşte bu nedenle sarı kırmızılı ekipte ortaha için uçağı Zaha indirecek. 

VATANDAŞINI ARAYIP GALATASARAY'A DAVET ETTİ 

Sabah'ın haberine göre Fildişi Sahilli oyuncu Zaha'nın vatandaşı Seko Fofana'yı arayarak sarı kırmızılı ekibe davet ettiği belirtildi. 

Galatasaray'da uçağı bu sefer Zaha indirecek! 24 milyon euroluk vatandaşını takıma çağırdı. Erden Timur hızla gündeme aldı - Resim : 1

Bu haber sarı kırmızılı taraftarları da heyecanlandırdı. 24 milyon euro değeri olan yıldız futbolcu, merkez orta saha pozisyonunda görev yapıyor.

ERDEN TİMUR GÜNDEME ALDI 

Asıl bomba gelişme ise yönetim cephesinde yaşandı. Erden Timur'un oyuncunun transfer şartlarını araştırmaya başladığı iddia edildi. Eğer şartlar uyarsa Fofana sarı kırmızılı formayı giyebilir.