Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler

Galatasaray, 22 yaşındaki Rumen yıldız için 3.5 milyon Euro bonservis ödeyerek büyük bir maddi yükün altına girdi. Sarı Kırmızılı takımın sözleşmedeki bonuslara da hiç çekinmeden 'evet' dediği ortaya çıktı. Solak, 15 karşılaşmaya ulaşınca Rumen ekibine 600 bin Euro ek ödeme yapılacak.

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler

GalatasarayMorutan transferiyle büyük bir maddi yükün altına girdi. 22 yaşındaki Rumen yıldız için 3.5 milyon Euro bonservis ödeyen Sarı-Kırmızılar'ın sözleşmedeki bonuslara da çekinmeden 'evet' dediği ortaya çıktı. Olimpiu Morutan'a geleceğe yatırım gözüyle bakan Galatasaray'ın bu nedenle sözleşmeye 1.9 milyon Euro'yu bulan bonusların koyulmasını kabul ettiği ortaya çıktı.

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 1İşte Rumen yıldızla ilgili mali detaylar: Cimbom, sezon başına 650 bin Euro'dan 5 yıllık sözleşme imzaladığı Morutan için FCSB'ye 3.5 milyon Euro bonservis ödeyecek. Bu para eşit taksitler halinde 3 yıla bölündü.

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 2

Satışından yüzde 20 pay alacaklar

Şu ana dek 8 maçta forma giyen 22 yaşındaki solak, 15 karşılaşmaya ulaşınca Rumen ekibine 600 bin Euro ek ödeme yapılacak. Ayrıca önümüzdeki sezonlarda gruplara kalınması halinde Avrupa Ligi için 300 bin Euro, Şampiyonlar Ligi'nden dolayı tam 1 milyon Euro bonus var.

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 3Galatasaray olası bir satıştan da Steaua'ya %20 pay verecek. Morutan son iki maçta attığı gollerle takımını beraberlikten galibiyete taşıdı.1 de asisti olan Rumen yıldız, toplam 8 karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı giydi.

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 4

Gustavo Assunçao denemede

Galatasaray milli ara dönüşünde sırasıyla Konyaspor, Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş ile karşılaşacak.Oyuncularını bu periyotta dönüşümlü kullanmanın planlarını yapan Fatih Terim, Berkan'ın cezalı olduğu Konyaspor karşılaşmasına Gustavo Assunçao'yu hazırlayacak.

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 5Tuzlaspor ve İstanbulspor'la organize edilen özel maçlarda görev yapacak olan Assunçao, Terim'in gözüne girerse Konyaspor'a karşı ilk 11'de sahaya çıkacak.21 yaşındaki Brezilyalı, Avrupa Ligi için UEFA'ya bildirilmediği için Moskova maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 6

Aslan çift forvete dönüyor

Bu arada Galatasaray milli ara sonrası sistemini değiştirecek. Teknik direktör Fatih Terim, Konyaspor maçıyla farklı bir anlayışla sahada olacak.Mısırlı golcü Mostafa Mohamed, Çaykur Rizespor'a 2 gol atarken, Diagne ise hücumdaki etkinliği ve antrenman performansı ile dikkat çekiyor.

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 7Halil Dervişoğlu'nun haraketli oyunundan da memnun kalan teknik heyet, özellikle iç sahada çift forvete geçip hem hücuma zenginlik katacak hem de gol kısırlığına çözüm bulacak.

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 8

Konya hazırlıkları başlıyor

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rize deplasmanından galibiyetle dönen oyuncularını 4 gün izinle ödüllendirmişti. Milli takımlara toplam 13 oyuncu gönderen Sarı-Kırmızılılar, bugün Florya'da toplanarak Konyaspor maçının hazırlıkları start alacak.

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 9

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 10

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 11

Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 12Galatasaray'dan akılalmaz hamle: O yıldız için maddi yük altına girdiler! Hiç çekinmeden 'evet' dediler - Resim : 13Kaynak: Sabah