Galatasaray’dan derbi sonrası Fenerbahçe’ye olay gönderme

Galatasaray, Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ettiği maç sonrası sosyal medyadan çok konuşulacak göndermeler yaptı. Sarı-kırmızılıların İngilizce hesabı yaptığı paylaşımda Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı logosundaki 3 yıldızın yerine futbol topu koyarak skora göndermede bulundu. Söz konusu paylaşım, maçın ardından en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Galatasaray’dan derbi sonrası Fenerbahçe’ye olay gönderme

Süper Lig'de Galatasaray 1 puan farkla lider geldiği Kadıköy'den 4 puan farkla lider döndü. Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Sarı-Lacivertli taraftarın önünde Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti.

Galatasaray, Fenerbahçe’yi mağlup etmesinin ardından sosyal medyadan peş peşe paylaşımlarda bulundu.

Galatasaray maç sonu paylaşımında, “Kadıköy’de 5 gol attık, 3 tanesi sayıldı! Maç sonucu: Fenerbahçe 0-3 Galatasaray” ifadelerini kullandı. Ayrıca sarı-kırmızılıların hesabından sarı-lacivertlilerin koreografisine gönderme yapılarak, “Selam dur lidere” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray’dan derbi sonrası Fenerbahçe’ye olay gönderme - Resim : 1

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye olay gönderme

Sarı-kırmızılıların İngilizce hesabı ise Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı logosunu kullanarak yıldızlardan 3 tanesini futbol topuyla değiştirdi.

Galatasaray’ın Türkçe hesabı ise söz konusu paylaşımı alıntılayarak, “Çok 𝗬𝗜𝗟𝗗𝗜𝗭𝗜𝗠𝗦𝗜 bir tweet… Sen ne dersin?” notunu düştü. Öte yandan, Sarı-Kırmızılıların Fenerbahçe’yi etiketlemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray’dan derbi sonrası Fenerbahçe’ye olay gönderme - Resim : 2