Galatasaray’dan on numara transfer! Yıldız futbolcuyla anlaşma tamam! Bonservisi alınırsa ilk uçakla gelecek

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Bayer Leverkusen’de forma giyen Kerem Demirbay ile prensipte anlaştı. Kulüpler arasında bonservis pazarlığı sürüyor.

Galatasaray’dan on numara transfer! Yıldız futbolcuyla anlaşma tamam! Bonservisi alınırsa ilk uçakla gelecek

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak isteyen ve Spor Toto Süper Lig’de şampiyon olmayı hedefleyen Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kazandı.

TRANSFER ÇALIŞMALARINDA SON DURUM

Mauro Icardi ve Angelino’nun transferlerini tamamlayan sarı kırmızılı takım, Leandro Paredes’in transferi için Fransız ekibi PSG ile 6 milyon euro civarı bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılı takım futbolcuyu ikna etmek için çalışmalarına devam ederken başka isimlerle görüşmeler sürüyor.

Galatasaray’dan on numara transfer! Yıldız futbolcuyla anlaşma tamam! Bonservisi alınırsa ilk uçakla gelecek - Resim : 1

FUTBOLCUYLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Ajansspor’un haberine göre Galatasaray, Alman ekibi Bayer Leverkusen’de forma giyen orta saha oyuncusu Kerem Demirbay ile prensipte anlaştı.

Galatasaray’dan on numara transfer! Yıldız futbolcuyla anlaşma tamam! Bonservisi alınırsa ilk uçakla gelecek - Resim : 2

BONSERVİS PAZARLIĞI SÜRÜYOR

İki takım arasında futbolcunun bonservisi için pazarlıkların sürdüğü aradaki farkın 2 milyon euro bandında olduğu kaydedildi.

Transfermarkt’a göre değeri 6 milyon euro olarak gösterilen 30 yaşındaki Kerem Demirbay, merkez orta saha, on numara ve önlibero mevkilerinde forma giyiyor. Tecrübeli futbolcu geçen sezon çıktığı 36 maçta 5 gol attı, 3 asist yaptı.