Galatasaray’dan TFF seçimi için ilk adım! Dursun Özbek, Mehmet Büyükekşi ile görüştü! İşte Büyükekşi'nin cevabı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşerek federasyon başkanlığı seçiminin Haziran ayında yapılmasını istedi. Büyükekşi ise Özbek'in bu talebine olumlu veya olumsuz bir cevap vermedi.

Galatasaray’dan TFF seçimi için ilk adım! Dursun Özbek, Mehmet Büyükekşi ile görüştü! İşte Büyükekşi'nin cevabı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz’da yapılacak olan mali genel kurul toplantısının seçimli genel kurul olarak yapılacağını açıkladı. Ancak aralarında Beşiktaş ve Fenerbahçe başta olmak üzere birçok kulüp, seçimin daha erken yapılması için noter huzurunda imza toplamaya başladı.

Galatasaray’dan TFF seçimi için ilk adım! Dursun Özbek, Mehmet Büyükekşi ile görüştü! İşte Büyükekşi'nin cevabı - Resim : 1

DURSUN ÖZBEK, BÜYÜKEKŞİ İLE GÖRÜŞTÜ

Seçimin ne zaman yapılacağı konusunda soru işaretleri devam ederken bir hamle de Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’ten geldi.

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre alatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü ve 'Kulüplerin çağrısına kulak verin ve bu kaotik ortamın sona ermesi için seçimi Haziran'da yapalım' dedi.

BÜYÜKEKŞİ YANIT VERMEDİ

Büyükekşi, Özbek'in bu talebine olumlu veya olumsuz bir cevap vermedi.

Galatasaray’dan TFF seçimi için ilk adım! Dursun Özbek, Mehmet Büyükekşi ile görüştü! İşte Büyükekşi'nin cevabı - Resim : 2