Galatasaray’ın 17 milyon euroluk yıldızından ayrılık açıklaması! “Avrupa'da futbol oynamayı çok istiyorum” dedi, gideceği zamanı açıkladı

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini dile getirdi. Kerem, “Hayallerim çok daha fazla. Avrupa'da futbol oynamayı çok istiyorum. Bu seneyi de Galatasaray'da daha fazla başarıyla ve kupayla tamamlayıp ilerleyen süreçlerde neler olabileceğini yaşayıp göreceğiz” dedi.

Galatasaray’ın 17 milyon euroluk yıldızından ayrılık açıklaması! “Avrupa'da futbol oynamayı çok istiyorum” dedi, gideceği zamanı açıkladı

Galatasaray ve milli takımın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu takımdaki son durum ve geleceği hakkında konuştu.

"BİZİM TAKIMIMIZDA ARKADAŞLIK ÇOK ÜST SEVİYEDE"

Kerem, takımda arkadaşlığın çok üst seviyede olduğunu dile getirerek, “Sadece yerliler değil, yabancı oyuncular da birbirine çok yakın. Antrenmana gittiğimizde herkes birbirine takılıyor, herkes birbiriyle şakalaşıyor. Takım sporlarında bu çok önemlidir. Bizim takımımızda da arkadaşlık çok üst seviyede” diye konuştu.

Galatasaray’ın 17 milyon euroluk yıldızından ayrılık açıklaması! “Avrupa'da futbol oynamayı çok istiyorum” dedi, gideceği zamanı açıkladı - Resim : 1

Gelecek planları hakkında konuşan Kerem, bu sezonu Galatasaray’da kupalar kazanarak bitirmek istediğini dile getirdi. Kerem, Avrupa’da futbol oynamayı çok istediği de sözlerine ekledi.

"AVRUPA'DA FUTBOL OYNAMAYI ÇOK İSTİYORUM"

Kerem, “Hayallerim çok daha fazla. Avrupa'da futbol oynamayı çok istiyorum. Bu seneyi de Galatasaray'da daha fazla başarıyla ve kupayla tamamlayıp ilerleyen süreçlerde neler olabileceğini yaşayıp göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın 17 milyon euroluk yıldızından ayrılık açıklaması! “Avrupa'da futbol oynamayı çok istiyorum” dedi, gideceği zamanı açıkladı - Resim : 2

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu, bu sezon oynadığı 45 maçta 14 gol attı, 8 asist yaptı. Kerem’in Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.