Galatasaray'ın 325 bin euroluk oyuncusuna kancayı taktılar. Hemen transfer edip, 30 milyon euroya satacaklar

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri arasında yer alan Kopenhag'ın scout ekibi, Galatasaray'ın 325 bin euro değerindeki genç oyuncusuna kancayı taktı. Genç futbolcuyu şimdiden kadrosuna katmak isteyen Danimarka ekibi, ileride bu futbolcuyu 15 ila 30 milyon euro arasındaki bir rakamla elden çıkarmayı planlıyor.

Galatasaray'ın 325 bin euroluk oyuncusuna kancayı taktılar. Hemen transfer edip, 30 milyon euroya satacaklar

Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla dünyanın takip ettiği bir takım olan Galatasaray'da bazı futbolcular ön plana çıkmaya devam ediyor. As takımdan Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz devlerin radarına girerken, yedek genç oyunculara da ilgi var. 

DEVRE ARASINDA BİR GİRİŞİMLERİ OLABİLİR 

Kaya Temel'in özel haberine göre Kopenhag scout ekibi, Galatasaray'ın genç futbolcusu Hamza Akman'ı yakın takibe aldı. Devre arası transfer sezonunda Hamza için girişim olabilir. 

Galatasaray'ın 325 bin euroluk oyuncusuna kancayı taktılar. Hemen transfer edip, 30 milyon euroya satacaklar - Resim : 1

DEĞERİ 325 BİN EURO 

Aynı zamanda Galatasaray efsanelerinden Ayhan Akman'ın da oğlu olan Hamza Akman'ın şu anki piyasa değeri 325 bin euro. Danimarka ekibi, 18 yaşındaki bu futbolcuyu 15 ila 30 milyon euro arasındaki bir rakamla elden çıkarmayı planlıyor.