Galatasaray'ın 6 milyon euroluk yıldız futbolcusu Okan Buruk'un kapısını çalıp "oynatmıyorsanız ayrılıyorum" dedi. İsmini duyunca çıldıracaksınız

Galatasaray'da 6 milyon euro piyasa değeri olan Kerem Demirbay, yeteri kadar forma şansı bulamadığından şikayetçi. Okan Buruk'a bu durumu ileten Kerem, takımdan ayrılacağını söyledi. Ancak sarı kırmızılı taraftarlar, performansı nedeniyle Kerem'i eleştiriyor.

Galatasaray'ın 6 milyon euroluk yıldız futbolcusu Okan Buruk'un kapısını çalıp "oynatmıyorsanız ayrılıyorum" dedi. İsmini duyunca çıldıracaksınız

Galatasaray'da sezon başında 3.70 milyon euro bonservis bedeli ile Leverkusen'den transfer edilen Kerem Demirbay, forma giydiği maçlarda sarı kırmızılı formayla iyi işler yapamadı. Takımdaki yüksek rekabet ortamı nedeniyle de Okan Buruk, Kerem'e daha az şans verdi. 

Kerem Demirbay bu sefer 11'i Süper Lig, 2'si Şampiyonlar Ligi ve 2 de ön eleme olmak üzere toplamda 15 maçta sarı kırmızılı formayı giyebildi. Ancak oynadığı maçlarda fark yaratan bir performans sergilemedi. 

Galatasaray'ın 6 milyon euroluk yıldız futbolcusu Okan Buruk'un kapısını çalıp "oynatmıyorsanız ayrılıyorum" dedi. İsmini duyunca çıldıracaksınız - Resim : 1

OYNAMADIĞI İÇİN MUTSUZ

Florya'dan gelen son bilgilere göre ise Kerem Demirbay, yeteri kadar forma şansı bulamadığını düşünüyor. Okan Buruk'a da durumu ileten Kerem, devre arasında takım arayışına gireceğini belirtti. Ancak sarı kırmızılı taraftarlar, Kerem'in bu talebini duyunca adeta çıldıracak. Çünkü kimse Kerem'in bu performansla ilk 11'i hak ettiğini düşünmüyor. 

Kariyerinde Hamburg ve Hoffenheim gibi takımlarda da forma giyen Kerem Demirbay 2 kez de Alman milli takım formasını terletti. Mevcut bonservis değeri ise 6 milyon euro.