Galatasaray'ın genç yıldızı paylaşılamıyor! İngilizler kafayı taktı, cimbomu zengin edecekler! İşte istenen rakam...

Arsenal, teknik direktör Mikel Arteta'nın beğendiği Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'i transfer etmek istiyor. Arsenal'in yaz transfer döneminde Boey için sarı kırmızı ekibin kapısını çalacağı belirtilirken cimbomun 20 milyon Euro ücret talep ettiği belirtildi.

Galatasaray'ın genç yıldızı paylaşılamıyor! İngilizler kafayı taktı, cimbomu zengin edecekler! İşte istenen rakam...

Galatasaray'da sezon başında takımdan gönderilecek isimler arasında yer alan Sacha Boey, idmanlardaki hırsı ve çalışkanlığını sahadak futboluna yansıtarak takımda kaldı.

Sağ beke alınan Dubois'in önüne geçen ve ilk 11'in değişmez ismi haline gelen Boey, Avrupa takımlarının da dikkatini çekti.

Galatasaray'ın genç yıldızı paylaşılamıyor! İngilizler kafayı taktı, cimbomu zengin edecekler! İşte istenen rakam... - Resim : 1

SEZON SONU KAPIYI ÇALACAKLAR

Tutto Mercato'da yer alan habere göre Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta, 2000 doğumlu Fransız sağ beki yakından takip ediyor. İngiliz ekibinin sezon sonunda genç sağ bek için Galatasaray'ın kapısını çalacak. 

BİR İNGİLİZ TAKIMI DAHA İSTİYOR

İddialara göre İngiliz ekibi Newcastle United da 21 yaşındaki sağ bek oyuncusunu kadroya katmak istiyor.

CİMBOM DÜNYALARI İSTİYOR

Sarı kırmızılıların 20 milyon Euro bonservis ücreti ve bonuslar karşılığında Boey'un transferine izin vereceği öne sürüldü.

BOEY'İN PERFORMANSI

Transfermarkt verilerine göre değeri 6 milyon 500 bin Euro olarak gösterilen Boey, bu sezon sarı kırmızılı takımda çıktığı 21 maçta 2 asist yaptı.