Galatasaray’ın kasası eurolarla dolacak! Nicolo Zaniolo için astronomik teklif geldi! Kabul ederse ilk uçakla gidecek

İtalyan ekibi Juventus, İngiliz ekibi Newcastle United’ın transfer etmek için çaba gösterdiği Zaniolo için Galatasaray’a astronomik bir teklif geldi. Sarı kırmızılı takım transfere sıcak bakarken futbolcu ise bu teklife soğuk bakıyor.

Galatasaray’ın kasası eurolarla dolacak! Nicolo Zaniolo için astronomik teklif geldi! Kabul ederse ilk uçakla gidecek

Galatasaray’ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Nicolo Zanilo, kritik maçlarda attığı gollerle dikkat çekmişti. Bu performansıyla İtalya Milli Takım’ı kadrosuna yeniden çağrılan Zaniolo’ya Avrupa takımları da kancayı takmıştı. Özellikle İtalyan ekibi Juventus, İngiliz ekibi Newcastle United, futbolcu için teklif yapmıştı.

Galatasaray’ın kasası eurolarla dolacak! Nicolo Zaniolo için astronomik teklif geldi! Kabul ederse ilk uçakla gidecek - Resim : 1

ARABİSTAN'DAN TEKLİF VAR

Transferin gözdesi olan futbolcuya bir talip daha çıktı. Chronicle'de yer alan habere göre Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Nicolo Zaniolo için Galatasaray'a 26 milyon euroluk bir transfer teklifinde bulundu.

Galatasaray’ın kasası eurolarla dolacak! Nicolo Zaniolo için astronomik teklif geldi! Kabul ederse ilk uçakla gidecek - Resim : 2

NICOLO ZANİOLO BU TEKLİFE SICAK BAKMIYOR

Galatasaray yönetimi gelen astronomik teklife finansal fair-play ve transferlere sıcak para girişi sağlamak için sıcak bakıyor.

Kariyerinin başında olan Zaniolo’nun ise Arabistan’da oynamaya sıcak bakmadığı belirtildi.

Galatasaray’ın kasası eurolarla dolacak! Nicolo Zaniolo için astronomik teklif geldi! Kabul ederse ilk uçakla gidecek - Resim : 3

ZANIOLO'NUN PERFORMANSI

Galatasaray’ın geçen sezon Roma’dan kadrosuna kattığı Zaniolo’nun değeri Transfermarkt’a göre 27 milyon euro olarak gösteriliyor. 24 yaşındaki İtalyan futbolcu Galatasaray formasıyla çıktığı 12 maçta 5 gol attı, 1 asist yaptı.