Galatasaray'ın yıldızına sürpriz talip... Son dakika Galatasaray'dan transfer haberleri 4 Ağustos 2020

Son dakika Galatasaray haberlerine göre Sarı-kırmızılı ekipte Donk'a talip çıktı. Galatasaray'da Arda Turan dedikoduları ise bitmek bilmiyor. Luyindama ve Belhanda'nın satılması planlanıyor. İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri.

Galatasaray'ın yıldızına sürpriz talip... Son dakika Galatasaray'dan transfer haberleri 4 Ağustos 2020

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Radamel Falcao'dan istediği verimi alamayan ve yerine ses getirecek bir transfer yapmak isteyen Galatasaray uzun bir süre Hulk ile anılırken yıldız futbolcu konuyla ilgili ilk kez konuştu. Shanghai SIPG’te kalmayı düşünmediğini ifade eden golcü futbolcu, içinde Türkiye’nin de bulunduğu ülkelerden teklif aldığını söyledi. Bu sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Brezilya'nın Lance gazetesine yaptığı açıklamada, "Türkiye, Portekiz, İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya'nın dışında Çin'den de bir teklif aldım" dedi. Hulk'un sözlerinin ardından teklif aldığı takımın Galatasaray olduğu yorumları yapıldı.

Arda Turan bombası

Galatasaray'ın ve Milli takımın eski futbolcusu Evren Turhan, Arda Turan'ın Galatasaray ile anlaştığını iddia etti.

Luyindama satış listesinde

Son dakika Galatasaray transfer haberlerine göre Belçika ekibi Club Brugge, Galatasaray ile sözleşmesi biten Ryan Donk'u transfer etmek için harekete geçti. Deneyimli futbolcunun menajeri ve Belçika temsilcisi arasında görüşmelerin başladığı ifade edildi.

Maicon'un bonservisini aldılar

Galatasaray ile Suudi Arabistan kulübü Al Nassr arasında Maicon pazarlığı sona erdi. Brezilyalı futbolcunun 1.5 yıllık kiralama süresi sona ererken, taraflar 2 haftadır bonservis konusunu çözüme kavuşturmaya çalışıyordu. Araplar, Maicon'un bonservisinin Galatasaray'dan alındığını açıkladı.

Kokorin bombası

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de yarattığı hayal kırıklığının ardından gelecek sezona taze bir başlangıç yapmak isteyen Galatasaray'ın Zenit'teki sözleşmesi sona eren Aleksandr Kokorin'e transfer teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

Balanta açıkladı

Club Brugge forması giyen Kolombiyalı defansif orta saha oyuncusu Eder Balanta, Fransız basınıyla gerçekleştirdiği röportajda Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını söyledi.

Weismann transferi

Galatasaray'ın Avusturya ekibi Wolfsberger forması giyen İsrailli santrfor Shon Weissman'ın transferinde sona yaklaştığı öne sürüldü.

Lemina'nın yerine Lerma

Ön libero arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, Lemina'nın yerine o bölgeye Bournemouth forması giyen Jefferson Lerma'yı gözüne kestirdi.

Luyindama'nın taliplileri

Sarı-kırmızılı kulüp kaynak yaratmak için Kongolu stoperi Luyindama'yı satmaya karar verdi. İngiltere’den Everton, Aston Villa ve Wolverhampton’ın Luyindama ile ilgilendiği öğrenildi.

Kaleci adayları

Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, Beto'nun yanı sıra Volkan Babacan ve Sinan Bolat ile de ilgileniyor.

Kaan Ayhan'a talip çıktı

Stoper arayışlarında ise ibre 2. Lige düşen Düsseldorf'un Milli yıldızı Kaan Ayhan. Bu sezon Fortuna Düsseldorf'la küme düşen milli stoperin sözleşmesinde 2.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor. İtalyan basını, Rus ekibi Zenit'in Kaan Ayhan transferi için devreye girdiğini yazdı..

Mensah için belirsizliğin bitmesi bekleniyor

Orta saha için ise gözler ligden düşen Kayserispor'un oyuncusu Bernard Mensah. Kayserispor'un bu oyuncunun bonservisini Atletico Madrid'den alıp almadığı belirsizliğini koruyor. Sarı-kırmızılılar durum netleşince ilgili kulüple temasa geçecek.

Belhanda'ya teklif yok

Galatasaray'da inişli çıkışlı performansı ve disiplinsiz hareketleri nedeniyle takımdan gönderilmesi planlanan Faslı orta saha Younes Belhanda'ya teklif olmadığı ortaya çıktı.

Baftiu için Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya

KF Ballkani'de forma giyen 22 yaşındaki Kosovalı orta saha oyuncusu Blend Baftiu ile Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor.