Galatasaray'da Mostafa Mohamed şoku!

Galatasaray'ın Zamalek'ten kiralayıp ardından bonservisini aldığı Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed, Fransa'nın Nantes takımında forma giyiyor. Fransız kulübü, Mohamed'in bonservisini almak istiyor.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed şoku!

Sezon başında Fransa'nın Nantes kulübüne 250 bin Euro karşılığında kiralanan ve 5 milyon 750 bin Euro'luk satın alma opsiyonu kontrata eklenen 24 yaşındaki santrfor, yeni takımında göze girmeyi başardı.

Şu ana kadar 21 resmi maçta forma giyen ve 6 kez fileleri havalandıran Mısırlı oyuncu, Nantes'ın teklifini kabul etti ve Fransa'da kalmaya hazır olduğunu Galatasaraylı yetkililere de bildirdi. Bu transferin ara transfer döneminde resmi olarak gerçekleşeceği belirtiliyor.

Nantes yetkilileri, Fransız medyasına verdikleri demeçlerde genç yıldızın 1-2 sezon içerisinde çok daha büyük bir bonservis bedeliyle satılabileceğini ifade ediyorlar. Galatasaray'ın bonservisi için Zamalek'e 4 milyon Dolar ödediği Mohamed, Sarı-Kırmızılı formayla 58 maça çıkarken 17 kez fileleri havalandırdı ve 5 de asist yaptı.