Galatasaraylı futbolcular Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi! “Sadece Fenerbahçe ile yarışmıyoruz, herkes bize karşı birlik oluyor”

Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’in 28.haftasında Beşiktaş’ı 1-0 yendiği maçın ardından sarı-kırmızılı takımın futbolcular Kaan Ayhan, Barış Alper Yılmaz, Muslera ve Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu. Kerem Aktürkoğlu, “Bugün bazı şeyler çok kesinleşti. Sahada bazı üstünlüklerin bizde olduğunu gösterdik. Sadece Fenerbahçe ile yarışmıyoruz, herkes bize karşı birlik oluyor. Bugün de o birlikteliği biraz da olsa bozduk” dedi.

Galatasaraylı futbolcular Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi! “Sadece Fenerbahçe ile yarışmıyoruz, herkes bize karşı birlik oluyor”

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 28.haftasında Beşiktaş’ı 2.dakikada Al Musrati’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 yendi. Maçın ardından Galatasaraylı futbolcular Kaan Ayhan, Barış Alper Yılmaz, Muslera ve Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulunarak değerlendirmelerde bulundular.

KAAN AYHAN: SADECE BEŞİKTAŞ TARAFTARININ DESTEKLEMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Kaan Ayhan, ''Derbilerde rakip takımı... Bilmiyorum kaç milyon seyirci! Sadece Beşiktaş taraftarının desteklemediğini düşünüyorum. Profesyonel bir oyun sergiledik ve haklı şekilde 3 puan aldık.'' dedi.

Sakatlığı hakkında konuşan milli oyuncu, ''Sezon sonu daha iyi tedavi söz konusu. Arkadaşlarımız yalnız bırakmak istemiyorum. Elimden geleni yapıyorum. Bazen ağrılar artıyor, bazen ağrılar azalıyor. Bir iki arkadaş da yorgun şekilde oynadı. Ancak herkes elinden gelenin en iyisini yaptı.'' ifadelerini kullandı.

BARIŞ ALPER: KAZANDIK VE LİDERİZ

Barış Alper Yılmaz, "Zor bir maç oldu ama iyi mücadele ettik. Kazandık ve lideriz. Lider olarak devam etmek istiyoruz." dedi.

Performansıyla ilgili ise Barış, "Çok çalışıyorum. Elimden geldiğince en iyi performansı vermeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

MUSLERA: ŞAMPİYONLUK YOLUNDA DEVAM EDECEĞİZ

Mücadeleyi değerlendiren takıma kaptanı Fernando Muslera, "Kupada kaybettikten sonra burada kazanmak önemliydi. Bu zor deplasmanda, bu zor statta mücadele etmek zordu. Bize destek olan taraftarlarımıza teşekkürler. Şampiyonluk yolunda devam edeceğiz." dedi.

Uruguaylı eldiven, "Çalışmayı seviyorum. Galatasaray'da oynadığım için çok mutluyum. Bu tip zor deplasmanlara çıkmadan takım arkadaşlarıma çalıştığım için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Muslera, "Şampiyonluk için çok çalışıyoruz. Galatasaray için her maç zor. Bize karşı rakipler ayrı enerjiyle, kendilerini çok daha fazla vererek mücadele ediyorlar. Hedefimiz şampiyonluk. Elimizden geleni yapacağız." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

KEREM AKTÜRKOĞLU: O BİRLİKTELİĞİ BİRAZ DA OLSA BOZDUK

Ligde sadece Fenerbahçe ile yarışmadıklarını söyleyen Kerem Aktürkoğlu "Bugün bazı şeyler çok kesinleşti. Sahada bazı üstünlüklerin bizde olduğunu gösterdik. Sadece Fenerbahçe ile yarışmıyoruz, herkes bize karşı birlik oluyor. Bugün de o birlikteliği biraz da olsa bozduk." dedi.

Derbiyle ilgili konuşan Kerem Aktürkoğlu "Böyle zamanlarda birlik olmak, takım ruhunu ortaya koymak çok önemliydi. Taraftarımız da 90 dakika susmadı. İç sahada oynuyor gibi hissettik. Karakter koyduk, zor bir deplasmanda kazandık." ifadelerini kullandı.

“BEKLENTİLER ÇOK FAZLAYDI, HAYALLERİMİZ VARDI”

UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'ndan elenmeleri hakkında da konuşan Kerem Aktürkoğlu "Beklentiler çok fazlaydı. Hayallerimiz vardı. Biraz hayal kırıklığı yaşamanın moral bozukluğu vardı. Çok önemli bir lig devam ediyor, buna sarılacağız. Takım yemeğinde birlikteliği sahaya yansıtacağımızı konuştuk. Daha farklı kazanabilirdik. Rakibimizin de pozisyonu var ama hak edilmiş galibiyet aldık." dedi.

Beşiktaş'ın yeni stadında ilk kez kazanmalarıyla ilgili de açıklama yapan Kerem Aktürkoğlu "Tüpraş Stadı'nda kazanamamıştık. Bunu hiç konuşmadık, sadece maçın önemini ve kazanmamız gerektiğini konuştuk" diyerek sözlerini noktaladı.