Galatasaraylı futbolcular Fenerbahçe derbisini değerlendirdi

Galatasaray’ın Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Muslera, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı futbolcular Fenerbahçe derbisini değerlendirdi

Trendyol Süper Lig’in 18.hafta müsabakasında Galatasaray ile Fenerbahçe, 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Muslera, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay değerlendirmelerde bulundu.

MUSLERA: BİRÇOK FIRSAT YARATTIK, DOMİNANT TARAF BİZDİK

Muslera, “Öncelikle şehit haberlerinden dolayı başsağlığı dilemek istiyorum. Derbiye gelirsek, birçok fırsat yarattık. Dominant taraf bizdik. Onlar çok daha iyi savunma yaptılar. Ortalarla fırsat yaratmaya çalıştık. Tabii deplasmanda bir puan almak önemli. İstediğimiz sonuç bu değildi. Hem Livakovic hem de benim için sakin bir maç geçti. Çok iyi savunma yapınca bu tarz şeyler olabiliyor. 0-0 gibi sonuçlar çıkabiliyor” dedi.

BARIŞ ALPER: HOCAM BANA NEREDE ŞANS VERİRSE TAKIMA FAYDALI OLMAK İSTİYORUM

Barış Alper Yılmaz’ın maç sonu değerlendirmesi şu şekilde:

“Şehitlerimiz var. Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağ olsun. Maça gelince, burada forvet de oynadım, sol bek de oynadım. Hocam bana nerede şans verirse elimden geldiğince takıma faydalı olmak istiyorum.”

KEREM DEMİRBAY: SONUNU GETİREMEDİK

Kerem Demirbay şunları kaydetti:

“Takımımız başarılı olsun. Bunun için çaba gösteriyoruz. Ortada bir maçtı. Çok fazla pozisyona giremedik. Çok fazla pozisyon da vermedik. Tek odaklandığımız şimdi Süper Kupa. İnşallah orada galip geleceğiz.”

Kerem Demirbay, “Maçı kazanmak istiyorduk. Üç puanla dönüp lider devam etmek istiyorduk. Zor maç olacağını biliyorduk. Çok şans yakalamadık ama bir iki tane pozisyonumuz vardı. Sonunu getiremedik.” şeklinde konuştu.