Portekiz ekibi Benfica’da forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe’ye döndü. Benfica kulübü, yıldız futbolcunun transferini açıkladı.
BENFICA, KEREM'İN TRANSFERİNİ AÇIKLADI
Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Fenerbahçe ile Kerem Aktürkoğlu'nun transferi konusunda ön anlaşmaya varılmıştır. Söz konusu anlaşma, 22,5 milyon avro tutarında kesin transferini ve hedeflere bağlı değişken ücret ödemesini öngörmektedir. Bu da transferin toplam değerinin 25 milyon avroya ulaşabileceği anlamına gelmektedir." ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada, öncelik hakkı olması nedeniyle transferin koşullarıyla ilgili milli futbolcunun eski takımı Galatasaray'a bilgi verildiği kaydedildi.
GALATASARAY İLE İLGİLİ PAYLAŞIMLARINI KALDIRDI
Kerem, transferi sonrası sosyal medya hesaplarından Galatasaray ile ilgili tüm paylaşımlarını kaldırdı. Bu hamle sonrası Galatasaraylı futbolculardan sürpriz karşı adımlar geldi.
ABDÜLKERİM VE YUNUS, KEREM'İ TAKİPTEN ÇIKARDI
Milli futbolcunun bu hareketinin ardından, Galatasaray'da birlikte forma giydiği eski takım arkadaşları Yunus Akgün ile Abdülkerim Bardakcı da Kerem'i sosyal medyada takipten çıktı.
KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN KARŞI HAMLE
Bunun üzerine Kerem Aktürkoğlu da eski takım arkadaşlarını sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Futbolcuların bu adımları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.