Galatasaraylı futbolcunun trafikte önünü kesen şüpheliler yakalandı!

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Türkiye Kupası'ndaki Fatih Karagümrük maçı yenilgisi sonrası trafikte bazı kişiler tarafından otomobilinin önünü kesilmişti. Olayın ardından kaçan 4 şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Galatasaraylı futbolcunun trafikte önünü kesen şüpheliler yakalandı!

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yaşadığı tartışmayla ilgili gelişme yaşandı. Aktürkoğlu'nun yolunu kesen şüpheliler yakalandı

AKTÜRKOĞLU'NUN ZEYTİNBURNU'NDA YOLUNU KESEREK DURDURDULAR!

Zeytinburnu'nda 29 Şubat 2024 tarihinde meydana gelen olayda, Seyrantepe RAMS Park'ta yapılan Galatasaray - Fatih Karagümrük'ün korumasının ardından evinde doğru arabasıyla yola çıkan Kerem Aktürkoğlu, bir başka otomobilin içinde bulunanlarla Haliç'in görebildiği yerde başlayan Zeytinburnu'nda sonlanan yol verme tartışması vardı. Şüpheliler, Zeytinburnu'nda, Kerem Aktürkoğlu'nun yolunu keserek durdurmuşlardı. Otomobilin içinde bulunan 4 kişi ile Kerem Aktüroğlu arasında sözlü tartışma yaşanırken, olay bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

KAÇAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI!

 Milli futbolcu Kerem Aktüroğlu'nun şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği tarafından soruşturma açıldı. Polisin yaptığı incelemede, olaydan sonra kaçan otomobilin plakasını ve içindekilerin kimliklerini tespit etti. Şüpheliler operasyon düzenledi.

Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne taşınan şüpheliler KD(22), MK(37), ST(36) ve AO(39) olayıyla ilgili sorgulandı. Şüphelilerin daha önceden çok sayıda suç işlediği belirlendi. Şüphelilerden MK'nin daha açık huzuru bozmak, kasten yaralama, tehdit gibi suçlardan 7 suç kaydının olduğu belirlendi. Diğer şüpheli ST'nin çalıştırılması, kullanılması, trafik emisyonlarının azaltılması, ruhsatsız silah bulundurma suçlarından 7 suç kaydı öğrenildiği öğrenildi. Şüpheli AO'nun ise daha eski taksirle adam öldürebildiği, tutulabildiği, görev alınmasına engel olduğu, kopyalanan suçlardan 7 kez alındığı belirlendi. Şüpheli KD'nin tehdit suçundan bir kez ele geçirildiği ortaya çıktı.

Gasp Büro Amiri'nde operasyonların yapıldığı şüpheliler olayı sırasında karşılıklı saldırı olayının yaşandığı, ardından olaydan ayrıldıklarını söyledikleri öğrenildi. Poliste işlemler tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.