Galatasaraylılar bu habere çok sevinecek! Yıldız futbolcunun sözleşmesi uzatılacak! Maaşına zam yapılacak

Galatasaray, Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira’nın sözleşmesini uzatmaya karar verdi. Futbolcunun 2026 yılında bitecek sözleşmesi 2 yıl uzatılacak, 2 milyon 750 bin euro olan maaşına ise zam yapılacak.

Galatasaraylılar bu habere çok sevinecek! Yıldız futbolcunun sözleşmesi uzatılacak! Maaşına zam yapılacak

Galatasaray’ın 2022 yılında İngiliz ekibi Arsenal’dan 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Lucas Torreira, oynadığı futbolla sarı-kırmızılı takım vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

Trendyol Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı maçlarda iyi bir futbol sergileyen futbolcunun uzun süre forma giymesini isteyen yönetim Torreira’nın 2026 yılında bitecek olan sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

Galatasaraylılar bu habere çok sevinecek! Yıldız futbolcunun sözleşmesi uzatılacak! Maaşına zam yapılacak - Resim : 1

MAAŞINA ZAM YAPILACAK

Takvim’in haberine göre futbolcunun 2 milyon 750 bin euro olan maaşının biraz artırılacağı belirtildi. Torreira’nın menajeri Pablo Bentancur'un İstanbul’a davet edildiği kaydedildi. Kısa süre içinde futbolcuyla bir araya gelecek olan yönetim teklifini iletecek.

Galatasaraylılar bu habere çok sevinecek! Yıldız futbolcunun sözleşmesi uzatılacak! Maaşına zam yapılacak - Resim : 2

TEKLİFİ KABUL ETMESİ BEKLENİYOR

Transfermarkt’a göre güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Torreira, bu sezon 20 maçta oynadı, 1 asist yaptı. Torreira'nın Galatasaray’ın yeni sözleşme teklifini kabul edeceği ve kariyerini İstanbul'da sürdürmek istediği öğrenildi.

Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan Uruguaylı oyuncu bu sezon forma giydiği 20 maçta 1 asist üretti.