Galatasaraylılar merakla bekliyordu! Erden Timur, Mauro Icardi'nin geleceği tarihi açıkladı

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Arjantinli golcü Mauro Icardi hakkında konuştu. Timur, "Mauro Icardi transferi için uçağı bile göndermiştik. Sağlık konusu olmasaydı, ne zaman geleceği belliydi. 10-15 günlük bir gecikme olacak. Bu da Icardi açısından haklı bir gerekçe. Bu yüzden gecikecek” dedi.

Galatasaraylılar merakla bekliyordu! Erden Timur, Mauro Icardi'nin geleceği tarihi açıkladı

Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global arasında stadyum isim sponsorluk anlaşması için Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde imza töreni düzenlendi. Törene katılan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, transfer çalışmaları ve Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylılar merakla bekliyordu! Erden Timur, Mauro Icardi'nin geleceği tarihi açıkladı - Resim : 1

ICARDI NE ZAMAN GELECEK?

Timur, Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin durumuna ilişkin olarak, "Mauro Icardi transferi için uçağı bile göndermiştik. Sağlık konusu olmasaydı, ne zaman geleceği belliydi. 10-15 günlük bir gecikme olacak. Bu da Icardi açısından haklı bir gerekçe. Bu yüzden gecikecek” dedi.

Galatasaraylılar merakla bekliyordu! Erden Timur, Mauro Icardi'nin geleceği tarihi açıkladı - Resim : 2

"BUGÜN YARIN BİTMESİNİ BEKLEDİĞİMİZ BİR TRANSFER VAR"

Timur transfer çalışmaları için, “Bugün - yarın bitmesini beklediğimiz bir transfer var. Ama bu sene başka bir yıl. Herkes 20 - 30 yıldır böyle bir sene görmedik diyor. Planımızdaki değişiklik zorunlu olarak Icardi'den dolayı olacak” ifadelerini kullandı.