Galatasaraylıların beklediği açıklama geldi! Okan Buruk’tan Icardi ve transfer açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin transferine ilişkin olarak,” Icardi pazartesi geliyor demedim. Pazartesi, ne zaman geleceğiyle ilgili bilgi gelecek. Bir süreç de alabilir. Ailevi bir problem yaşadı. Onunla ilgili önümüzdeki hafta süre belli olur. Ailevi sebepler bazı şeylerin önüne geçiyor” dedi. Buruk, transfer çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekerek, “Erden Timur’un yoğun çalışmaları var. O da yarın burada olacak” dedi.

Galatasaraylıların beklediği açıklama geldi! Okan Buruk’tan Icardi ve transfer açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında sarı kırmızılı takımın durumu ve transfer çalışmaları hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

MAURO ICARDI'NİN DURUMU

Sarı kırmızılı takımın anlaşmaya vardığı Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin durumu hakkında konuşan Buruk,  “Icardi pazartesi geliyor demedim. Pazartesi, ne zaman geleceğiyle ilgili bilgi gelecek. Bir süreç de alabilir. Ailevi bir problem yaşadı. Onunla ilgili önümüzdeki hafta süre belli olur. Ailevi sebepler bazı şeylerin önüne geçiyor. Önemli olan, Icardi’nin buraya zinde gelmesi” ifadelerini kullandı.

“ANGELINO’YU SON HAZIRLIK MAÇINDA OYNATIP HAZIR HALE GETİRECEĞİZ”

Leipzig’ten transfer edilen İspanyol sol bek oyuncusu Angelino’nun FC Csákvá hazırlık maçında şans bulmasına ilişkin olarak değerlendirme yapan Buruk, “Dün Angelino’yu biraz oynattık. Son hazırlık maçında da oynatıp daha da hazır hale getireceğiz” diye konuştu.

 HALİL DERVİŞOĞLU TRANSFERİ

Buruk, yeni transfer Halil Dervişoğlu için ise, “Halil’in de geldikten sonra durumunu göreceğiz” dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Buruk, transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Erden Timur’un yoğun çalışmaları var. O da yarın burada olacak” dedi.