Galler Prensesi Kate Middleton nerede? Dünyanın gözü Kraliyet Ailesi'nden gelecek haberde!

Galler Prensesi 42 yaşındaki Kate Middleton gündemden düşmüyor. Son olarak, İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı BBC tarafından duyuruldu ve tüm dünyanın gözü İngiltere'ye çevrildi. Middleton ile ilgili sosyal medyada bir çok iddia ortaya atıldı. Öldü mü?, kayıp mı?, hastanede mi? soruları başlıca komplo teorilerinden. Tüm soruların cevapları Kraliyet Ailesi'nden gelecek açıklama ile netlik kazanacak.

Galler Prensesi Kate Middleton nerede? Dünyanın gözü Kraliyet Ailesi'nden gelecek haberde!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en sevilen çiftlerinden Galler Prensi William (41) ile Galler Prensesi Kate Middleton (42), gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz ocak ayında Middleton'ın bir sağlık sorunu yaşadığı, karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği ve uzun süre göz önünde olmayacağı açıklanmıştı.

Geçen yılın aralık ayında Noel kutlamasında ailesiyle birlikte kamera karşısına çıkan Prenses, bu açıklamadan sonra bir daha görüntülenememişti.

Galler Prensesi Kate Middleton nerede? Dünyanın gözü Kraliyet Ailesi'nden gelecek haberde! - Resim : 1

Son olarak, İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı BBC tarafından son dakika gelişmesi olarak duyuruldu. Kate Middleton ile ilgili sosyal medyada pek çok iddia ortaya atıldı ve yaklaşık 3 aydır kayıp olduğu söyleniyor.

Son dört yıldır İngiliz Kraliyet Ailesi ile ilgili iddialar hız kesmiyor. Peki ama Kate Middleton kayıp mı oldu, hastanede mi, öldü mü? 

ORTALIĞI KARIŞTIRAN FOTOĞRAF!

Herkes Kate'in nerede olduğunu merak ederken; Prenses, Kraliyet ailesine ait sosyal medya hesabından paylaştığı bir kareyle ortalığı karıştırmıştı. Çocuklarıyla poz veren Middleton, paylaşımında "Nazik dilekleriniz ve iki ay boyunca gösterdiğiniz desteğiniz için teşekkür ederiz. Herkesin Anneler Günü’nü kutlarım" ifadelerini kullanmıştı.

Galler Prensesi Kate Middleton nerede? Dünyanın gözü Kraliyet Ailesi'nden gelecek haberde! - Resim : 2

Fotoğraf, önce dünyanın tüm haber ajansları tarafından halka servis edilmişti. Ancak kısa bir süre sonra fotoğraf, üzerinde manipülasyon yapıldığı gerekçesiyle geri çekilmişti. 

Gündem olan olayın ardından resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Middleton, "Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de ara sıra düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız aile fotoğrafının yol açtığı karışıklıktan dolayı özürlerimi iletmek istedim" diye yazmıştı.