Game of Thrones hayranlarına müjde! Jon Snow geri dönüyor!

Tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olan Game Of Thrones'un yeni bir devam projesi geliyor. Yeni dizide Kit Harington'un hayat verdiği Jon Snow karakteri konu alınacak. Kit Harrington tekrar Jon Snow olarak karşımıza çıkacak.

Game of Thrones hayranlarına müjde! Jon Snow geri dönüyor!

David Benioff ve D. B. Weiss yazılan ve 2011 yılından başlayıp sekiz sezon süren efsane dizi Gem of Thrones'un devam projesi geliyor. The Hollywood Reporter’ın haberine göre; bu dizide Kit Harrigton Jon Snow karakteri ile tekrar sevenleri ile buluşacak.

Kült dizi 'Game of Thrones'un yeni bir devam projesi geliyor. 'Game of Thrones' serisinin spin-off’u 'House of the Dragon' için geri sayım sürerken yeni bir spin-off haberi dizinin hayranları arasında Game of Thrones hayranlarını heyecanlandırdı. Dizide Kit Harington'a iki Emmy adaylığı getiren Jon Snow'a odaklanılacak.

Game of Thrones hayranlarına müjde! Jon Snow geri dönüyor! - Resim : 1

Yeni projede yer alacak Jon Snow karakterinin Game of Thrones'un final bölümünde kaldığı yerden hayatına devam edeceği söyleniyor. Dizinin son bölümünde,sezonunda Jon Snow, Demir Taht’ın potansiyel varisi Aegon Targaryen olduğunu keşfediyor, finalde Westeros’tan sürgün edilip, eski hayatını geride bırakmak üzere Yedi Krallık’ın kuzey sınırındaki Duvar’a geri dönüyordu.

'Game of Thrones serisinin öncesini anlatan "House of the Dragon" için çalışmalar başlamıştı.
George R.R. Martin romanı "Fire&Blood"dan ilhamla hayata geçen 'House of the Dragon' için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 'Game of Thrones'ta yaşananlardan 200 yıl önce demir tahta hükmeden Targaryen Hanedanı’nı ve onların Ejderhaların Dansı olarak bilinen iç savaşını konu alan dizi, 21 Ağustos'tan itibaren izleyici ile buluşacak.