Jason Momoa ve eşinden kötü haber! 'Birbirimizi özgür bırakıyoruz'

Game of Thrones'un yıldızı Jason Momoa ve eşi oyuncu Lisa Bonet'tan kötü haber geldi. Dünyaca ünlü örnek çift boşanacaklarını duyurdu. Çift, birbirlerini özgür bırakmak için boşandıklarını açıkladı.

Jason Momoa ve eşinden kötü haber! 'Birbirimizi özgür bırakıyoruz'

Hollywood'un örnek çifti olarak gösterilen Jason Momoa ve Lisa Bonet'tan üzen haber geldi. Game of Thrones dizisi ile hayatımızda yer edinen Jason Momoa ve kendisi gibi oyuncu eşi Lisa Bonet, boşanacaklarını açıkladı.

Jason Momoa ve eşinden kötü haber! 'Birbirimizi özgür bırakıyoruz' - Resim : 1

"Birbirimizi özgür bırakıyoruz"

6 yıldır birlikteve yaklaşık 5 yıldır da evli olan Jason Momoa (42) ve Lisa Bonet (54, ilişkilerine 2005 yılında başlamış ve 2017 yılında evlenme kararı almıştı. Game of Thrones dizisiyle şöhrete kavuşan Momoa ile Cosby Show ile ünlenen Bonet, “Bu dönüşüm zamanlarında baskıyı hissettik. Ailemizde de bir devrim yaşanıyor. Yaşanan sismik değişikliği hissediyoruz ve büyüyoruz. Bu sebeple evliliğimizi sonlandırıyoruz” ifadesini kullandı.

Jason Momoa ve eşinden kötü haber! 'Birbirimizi özgür bırakıyoruz' - Resim : 2

Ünlü çift, Lola ve Nakoa-Wolf isimli iki çocuk sahibi. Bonet’in ayrıca eski eşi, ünlü müzisyen Lenny Kravitz’ten bir kızı vari Zoe Kravitz.

Jason Momoa ve eşinden kötü haber! 'Birbirimizi özgür bırakıyoruz' - Resim : 3

8 Yaşındayken televizyonda görmüştü

Jason Momoa, henüz 8 yaşında bir çocukken Lisa Bonet'yi ilk kez TV ekranında gördü ve ona aşık oldu. Ama o bunu basit bir "ünlüye aşık olma" durumu olarak görmedi. Momoa, ekrandaki Lisa Bonet'yi annesine göstererek "O güzel kıza ulaşmak için çaba harcayacağını" söyledi. 

Jason Momoa ve eşinden kötü haber! 'Birbirimizi özgür bırakıyoruz' - Resim : 4

Momoa ile Bonet, 2005 yılında bir caz kulübünde tanıştılar. Ortak arkadaşları tarafından tanıştırılan çift, kısa süre sonra romantik bir ilişki yaşamaya başladı. 2017 yılında da evlendiler. Momoa ile Bonet'nin eski eşi eve kızı Zoe'nin babası Lenny Kravitz arasında iyi bir dostluk da gelişti. Momoa eşine 'kraliçem' diye hitap ediyordu.