Kardeşi Gamze Özçelik'in kopyası

Eski oyuncu Gamze Özçelik şimdilerde oyunculuğu bırakıp kendi kurduğu dernek ile yardımlar yapıyor. Kardeşi Meltem Özçelik ise mesleği ablasından devraldı. İkiliyi gören "ablasının kopyası" demeden edemiyor.

Kardeşi Gamze Özçelik'in kopyası

39 yaşındaki eski oyuncu Gamze Özçelik, oyunculuğu bırakmasının ardından kendini yardımlara adadı.  Umuda Koşanlar Derneği'ni kuran Özçelik, Tesettüre girdikten sonra bambaşka bir hayat yaşamaya başladı. Eski oyunucunun ailesi de çok merak ediliyor. Kardeşi Meltem Özçelik, ablası gibi oyuncu olma yolunu seçti. İkilinin arasındaki benzerlik dikkatlerden kaçmadı. 

Meltem Özçelik ablasının kopyası

Bir dönem FOX TV'de yayınlanan Kiraz Mevsimi adlı dizide yardımcı rollerden birinde rol alan Meltem Özçelik, güzelliğiyle dikkat çekti. Çoğu kişinin bilmediği detay ise Meltem Özçelik'in, Gamze Özçelik'in kardeşi olduğuydu. İkili arasındaki benzerliği görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ablası gibi o da tesettüre girdi

32 yaşındaki Meltem Özçelik, ablasının izinden giderek tesettüre girdi. Yıllar önce dine yönelen ve sosyal medya hesabından dini paylaşımlar yapan Özçelik, ablasına benzerliğiyle de dikkat çekti.

İşte Meltem Özçelik'in fotoğrafları...

Kardeşi Gamze Özçelik'in kopyası - Resim : 1

Kardeşi Gamze Özçelik'in kopyası - Resim : 2

Kardeşi Gamze Özçelik'in kopyası - Resim : 3