Hayvanat bahçesine hırsızlık için geldiği iddia edilen adam aslanlara yem oldu!

Hayvanat bahçesine tırmanan orta yaşlı adamın, amacının nadir bulunan beyaz aslan yavrularını çalmak olduğu iddia edildi. Girdiği hayvanat bahçesinde aslanın saldırısına uğrayan adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayvanat bahçesine hırsızlık için geldiği iddia edilen adam aslanlara yem oldu!

Gana’da, başkent Accara’da bulunan bir hayvanat bahçesinde orta yaşlı bir adamın, nadir bulunan 2 beyaz aslan yavrusunu çalmak için hayvanat bahçesine tırmandığı iddia edildi.

Adam, girdiği hayvanat bahçesinden bir aslanın saldırısına uğradı. Olay meydana gelirken bir aslan, bir dişi aslan ve iki beyaz yavrusu muhafazadaydı. Aslan tarafından parçalanan adam olay yerinde yaşamını yitirdi. Kurbanın cesedi hayvanat bahçesinden alındı ve yerel bir morga götürüldü.

Hayvanat bahçesi, halka kapatıldı

Yaşanan olayın ardından Accara Hayvanat Hayvanat Bahçesi geçici olarak halkın giriş çıkışına kapatıldı. Aslan tarafından parçalanan adamın amacının henüz ne olduğu kesin olarak bilinmezken, belirlenmesine yönelik, polis ekipleri çalışma başlattı.

“Çok yaklaşırsanız bebeklerini almaya çalıştığınızı hissedebilirler”

Toprak ve Doğal Kaynaklar Bakan Yardımcısı Benito Owusu Bio gazetecilere verdiği demeçte, "Aslanların yavruları var, bu yüzden çok yaklaşırsanız bebeklerini almaya çalıştığınızı hissedebilirler. Halkımızın böyle bir şeyden vazgeçmesini istiyoruz.” dedi.