Kahreden ölüm! İki küçük çocuk yetim kaldı

Gazeteci Berna Nuri Süer koronavirüs nedeniyle 52 yaşında hayatını kaybetti. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), başsağlığı mesajı yayımladı.

Kahreden ölüm! İki küçük çocuk yetim kaldı

Gazeteci Berna Nuri Süer, 10 gündür koronavirüse karşı verdiği yaşam savaşını kaybetti. 52 yaşında yaşama veda eden Süer, hastalık sürecinde 3 gün önce iyi olduğuna yönelik mesaj göndermişti. Çocuklarının ve eşinin hastane sürecinde sürekli destek olduğu Süer’e çocukları “Merhaba babası seni çok özledim. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin” diye yazılı kağıt tutarken Süer de sosyal medya hesabından eşine “10 gündür ayrıyız ama 12.evlilik yıldönümünde yine kutlayacağız” diye paylaşım yapmıştı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), başsağlığı mesajı yayımlarken açıklamada, "2015-2019 yılları arasında Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın idari direktörlüğü görevini üstlenen Berna Nuri Süer’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah’tan rahmet, kıymetli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.