Gazeteci İsmail Saymaz: İnşallah sizin de eviniz yanar

tv100'de Yüz Yüze programına konuk olan İsmail Saymaz yangınlarla ilgili Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in açıklamalarına sert tepki gösterdi. Saymaz, Gündoğmuş Belediye Başkanı'nın açıklamalarıyla ilgili olarak, "İnşallah sizin de eviniz yanar" dedi.

tv100'de Mine Uzun'un sunduğu Yüz Yüze programında Türkiye'nin 9 gündür mücadele verdiği orman yangınları tartışıldı. Gazeteci İsmail Saymaz ise Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in açıklamalarına tepki gösterdi. 

Saymaz canlı yayında "Cumhurbaşkanının değerli belediye başkanlarından birinden bahsedeyim. Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren Bey dedi ki; "TOKİ öyle evler yapacak ki, bazı vatandaşlarımız keşke benim evim de yansaydı diyecek." dedi.

Allah’tan Rize’de böyle biri çıkmadı. “Keşke benim de evim sele gitseydi diyeceksiniz” diyen olmadı. Yanan ormanın sel götürdüğü çayırın yerine TOKİ'nin yapacağı evi şimdiden hesaplamaya başlamışlar. Mehmet Bey çok düşkünseniz buyrun yakın evinizi. TOKİ çok güzel evler yapıyor. İnşallah bir dahaki yangında sizin de eviniz yanar..." ifadelerini kullandı.